HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (756/975) > >>

lyrán:
Nos Vérvörös birodalom. Nem tetszik. Maga az egész sztori nekem nem jön be. A rajzok sem tetszenek.

Nekem azok a SW sztorik nem tudnak egyszerűen hihetőek lenni, ahol pár világon zajló pár szereplőt megmozgató események képesek egy millió csillgrendszerből álló képződményt(Birodalom,Új Köztársaság) új pályára állítani.
Zhan óta látszott, hogy vergődés van Star Wars ügyben. Nem értem minek kell mindig valami újabb még táposabb ellenségnek kigyalúlni az Új köztársaságot??? Tudom unalmas, hogy építkezünk meg  abban nincs akció. Nem értem, hogy miért nem lehet a Jedikről vagy más karakterekről storikat írni. A Leviatan nekem speciel bejött. De a Legacy sem tűnik annyira rossznak.
A Kotort pedig kimondottan szeretem(Gorogonitának megígértem, hogy írok ról neki, bár már nem emlékszem mit kéne írni ).

Tényleg a régi KOTORT terítékre tűztétek? Ugyanis az a kedvencem.
Egyébként a beírásról és retusálásról írt beszámolótok után. Csak annyit tudok mondani, hogy le a kalappal. Ezután még kisebb késztetést érzek, hogy jómagam is beírjak. Nincs kézügyeségem ugyanis.  

Predator:
"sok lúd disznót gyoz "

Így értem. Köszi.

pepo05:
Megnéztem már én is azt a két oldalt.
Hát tyűűűha. Tényleg nagyon profi munka, gratulálok!

Schmutte:
A szobrok retusálásáról szóló plusz 2 oldalnál a földről kapartam föl az állam, ez az igényes munka netovábbja! Nagy-nagy gratulieren  

Nitro:

--- Idézetet írta: Troll ---Star Wars - A Vérvörös Birodalom II. 5/6
--- Idézet vége ---
Nos, a képregényt nem olvastam, így ahhoz nem tudok érdemileg hozzászólni, de mivel az utolsó két oldalra külön felhívtátok a figyelmem, azokat megnéztem, és csak gratulálni tudok, nagyon jól sikerült leszedni a szöveget és helyreállítani a szobrokat. Nagyon szép munka, bravó!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése