Szerző Téma: Star Wars  (Megtekintve 1238758 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • Hálózsák
Star Wars
« Válasz #1118 Dátum: 2006. December 24., 16:10:19 »
Nincs mit.   Élveztük csinálni.
Ezzel meg is kezdjük a Birodalom (Empire) sort is. Bár volt már 1 (#14) Galen fordításával, de most ott folytatjuk, ahol a Semic abbahagyta. Ők 2 füzetben adták ki a Birodalom #1-4-et (#36-37 Semic-szám).
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
Star Wars
« Válasz #1117 Dátum: 2006. December 24., 13:34:12 »
Amielött hivatalosan is nekiesnék a Halo novellának, elolvastam a Hercegnő... Harcost. Érdekesnek ígérkezik, kíváncsian várom a folytatását.Nem utolsó sorban kössz a fordításért és a beírásért
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Star Wars
« Válasz #1116 Dátum: 2006. December 24., 13:06:05 »
Frissülés: Star Wars BIrodalom - Hercegnő... Harcos #01
Boldog Karácsonyt!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1115 Dátum: 2006. December 22., 11:26:13 »
Egy kis eltolódás / hiperhajtómű-fázisváltás miatt a karácsonyi frissben nem a Vérvörös Birodalom befejező része jön hanem valami más...azt megkapjátok januárban. Jediben gazdag boldog új évet.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Star Wars
« Válasz #1114 Dátum: 2006. December 09., 21:01:04 »
Pontosan ezért reménykedem, hogy visszaadják a Bioware-nek a játék fejlesztését, ők az egyike annak a kettő nyugati cégnek, akik képesek egy igazán jó történetet írni egy játékhoz. Meg ők nem nagyon szoktak ultrasötét történeteket kitalálni.
Idézet
a kotor 2 történetének se füle se farka.
Inkább csak a végét siették el. az nagyon összecsapott lett. A főellenség meg annak ellenére, hogy elvileg 2x olyan erős mindig, mint a játékos, gyakorlatilag sose tartott ki 10 mp-nél tovább. Malakkal meg nem egyszer komolyan meg kellett szenvedni az első rész végén (pedig őt is visszavették a Bioware-es srácok, mint szinte az összes játékuk komolyabb ellenfeleit - ezért játszok modolt BG2-vel általában).
Ugh, ez azért elég OFF kezd lenni, talán ezt  atémát a számítógépes játékok off-topicjában kellene kifejteni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 09., 21:04:23 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1113 Dátum: 2006. December 09., 20:51:37 »
Hát én sok jót nem várok a Kotor 3 tól. Az csak a dolog egyik része, hogy a fejlesztőcsapat, vagy az ep3 miatti hajrá miatt a kotor 2 történetének se füle se farka. De...

A kotor 1-ben köszönöm szépen beutazhattam a galaxist. Azt a messzi-messzi réges-régit. Voltam Kashyykon, taszken faluban, Taris városáben és a végén Hawai-bolygón is. Kincset kerestem, becsajoztam Bastiá-val és mókás utitársakkal kalandoztam egy jót.

A kotor 2-ben lőttek a vakációnak, és átmentünk horrorgalaxisba. Bányászok hullahegyei, elpusztított bolygó maradványai, Korriban, Korribannál is setétebb planéta, Mandalor tábor., kísértetjárta zombicsillagromboló, megzakkant jedik. Az utitársak nemnormális fejvadászok, sithek, mandalorok, orgyilkosdroidok.

Még a vak karakter is láthatja, hogy itt bezony nekifeküdtek a marketingesek a darknak hadd foggyon a cucc a hangulat rovására.
 Namármost ha a 2 után elkészül a 3 a marketing sikeres volt mint ep3-ban Anakin sétája a szomszéd ovódába első füttyszóra. Ezek után mit várhatunk a kotor 3-tól? Élőhallott legénységet és zombiee főszereplőt?

Ahogy Mark Hamill mondta. Régen az volt a jó, hogy két robot vitatkozott azon, hogy ki vigye el a balhét. De ne legyen igazam...
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 09., 20:55:13 írta Gorgonita »

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1112 Dátum: 2006. December 07., 13:53:55 »
köszönjük...jön a folytatás...nem soká...

Nem elérhető gomi

• Indiana Jones
  • *
Star Wars
« Válasz #1111 Dátum: 2006. December 07., 13:20:56 »
Hali!

Nagyon nagyon örültem az új résznek a Vérvörös birodalomból és az pléne nagyon jó volt, hogy egy kis bevezetőt adtatok a retusálási melóba. A végeredmény magáért beszél! Kiváló beírás és fordítás! Remélem lesz még több is

Nem elérhető XRay

• R2-D2
  • *
Star Wars
« Válasz #1110 Dátum: 2006. December 07., 13:05:23 »
Köszönöm én is. Olyan jó minőségű mint a többi. Bekerült a gyüjteményembe.

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1109 Dátum: 2006. December 07., 11:29:09 »
Nagyon szivesen.

Nem elérhető joegery

• Indiana Jones
  • *
Star Wars
« Válasz #1108 Dátum: 2006. December 07., 10:41:36 »
Hali!

Nagyon köszi a Star Wars - A Vérvörös Birodalom II 05 ep. a megszokot remek munka és színvonal köszi szépen!!!!

Gery

Nem elérhető Rykov

• Sólyomszem
  • *
    • http://cryptozone.extra.hu
Star Wars
« Válasz #1107 Dátum: 2006. December 06., 16:05:17 »
Édes Istenem, ez az egyik kedvenc videóm, pedig hogy utálom a LEGO Star Wars-ot  
Kriptozoológia - http://cryptozone.extra.hu
Ne menjetek a magas fűbeee!!!
err...

Nem elérhető killjoy

• Batman
Star Wars
« Válasz #1106 Dátum: 2006. December 05., 19:00:21 »
Amíg nincs új SW képregény, addig tartsa bennetek a lelket a
Star Wars Orchestra
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Star Wars
« Válasz #1105 Dátum: 2006. December 05., 17:41:57 »
Ez jó hír!  Csak nehogy megint az a csapat készítse, amelyik a 2. részt... menjenek vissza csak a Bioware-hez. Kösz a linket.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Rykov

• Sólyomszem
  • *
Star Wars
« Válasz #1104 Dátum: 2006. December 05., 17:38:03 »
Idézet
Ööö...játék, vagy képregény? (Vagy mindkettő?)
Asszem játék: http://starwars.hu/center/hirek/index.php#3899
err...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Star Wars
« Válasz #1103 Dátum: 2006. December 05., 17:12:03 »
Idézet
Új hír, hogy lesz Kotor 3, a 2 után mindenki döntse el, hogy ez jó vagy rossz.
Ööö...játék, vagy képregény? (Vagy mindkettő?)

Nem elérhető Rykov

• Sólyomszem
  • *
Star Wars
« Válasz #1102 Dátum: 2006. December 05., 16:53:10 »
Idézet
Egyébként én is szívesebben olvasnék kissebb léptékű történeteket. A galaxist nem lehet hetente megmenteni, mert unalmassá válik. Egy-egy bolygó megmentése is hősies lenne.

Jedi vs Sith? Jó, ott is gyilkol mindenki mindenkit  , de azért csak fontosabb szereplők és események vannak benne ( Darth Bane meg a Sithek "kihalása"   ), vagy a Tales of the Jedi, amire még a Birodalom vége képregényben is voltak utalások...  
err...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1101 Dátum: 2006. December 05., 16:01:15 »
Hát a Legacy nekem kezd egy tápos rpg partira hasonlítani. Mindenki fiatal, mindenki profi a szakmájában, és mindenki nagyon cool néz ki. És persze az összes király karakterkaszt képviselteti magát. Van már jedink, renegát jedink, fejvadászunk, fejvadászcsajunk, most meg már guardok is. Lassan inkább kiskatonagyüjteményre, mintsem karakterekre hasonlít a dolog. Sehol egy öreg Halla, egy kiborgöltönybe kényszerült Brand király vagy egy flusztrált R2-es. Szerintem az írók, hamarosan belefutnak az ilyen sztorik alap problémájába: Miről írjunk ha már mindenki kardozott mindenkivel?

A Kotorban még mindig nem értem miért szeletelték fel a Mesterek a tanítványaikat...

Az SW-nek meg az hiányzik, ami az SG-nek, meg az ST-nek is. Hogy megbecsüljék az írást mint szakmát, és alkalmazzanak írókat, ahogy alkalmaznak grafikusokat. Ehelyett itt ez a két most futó cím, hatásvadász ötletekkel -Kotor gonosz jedi tanács, Legacy táposcsirkék elitcsapata. Darth Talonról pl ordít, hogy egy Maul-Aayla-Mara Jade hibrid.
 Folyik a verseny az eladásokért, és ebben a versenyben nem tétel az írástudás, vagy az eredetihez méltó hangulatiság, csak az, hogy éppen mire harap a többség. Pl Qui-gonn Jinn-ről miért nincs több történet? Rossz karakter lenne? Dehogy. Csak nincs szegénynek, dupla kardja, tetoválással, nem olyan jó nő mint Aayla és még mandalori öngyújtója sincs.

Egyébként én is szívesebben olvasnék kissebb léptékű történeteket. A galaxist nem lehet hetente megmenteni, mert unalmassá válik. Egy-egy bolygó megmentése is hősies lenne. Ha nincs akkora sztori raktáron mint a Dark Empire, vagy a Kotor 1 akkor inkább egy-egy karira kelllen koncentrálni.

Új hír, hogy lesz Kotor 3, a 2 után mindenki döntse el, hogy ez jó vagy rossz.
 Szvsz.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 16:10:12 írta Gorgonita »

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Star Wars
« Válasz #1100 Dátum: 2006. December 05., 14:29:02 »
Idézetet írta: lyrán
Nekem azok a SW sztorik nem tudnak egyszerűen hihetőek lenni, ahol pár világon zajló pár szereplőt megmozgató események képesek egy millió csillgrendszerből álló képződményt(Birodalom,Új Köztársaság) új pályára állítani.
Pedig a Skywalker - Solo - Organa hármas elég rendesen új pályára álíított mindent. (minket is)
Szerintem ne várj Háború és Béke nagyságrendű dolgokat. Pláne képregényben ne.
Idézet
Zhan óta látszott, hogy vergődés van Star Wars ügyben. Nem értem minek kell mindig valami újabb még táposabb ellenségnek kigyalúlni az Új köztársaságot???
Miért Zahnt hozza fel mindenki? Nekem spec. a kedvencem a Birodalom örökösei és a 2 folytatása. Az új ellenségekről meg annyit, hogy valakinek a meg az nem tetszene, ha már a 17. Halálcsillagot kellene lerobbantani az égről. Ha megnézed mindenfelé ez van. Csillagkapu: Goa'uld után Ori, vagy a Star Trek Klingon, Romulán meg még ki tudja hány faj.
Idézet
Tudom unalmas, hogy építkezünk meg  abban nincs akció. Nem értem, hogy miért nem lehet a Jedikről vagy más karakterekről storikat írni. A Leviatan nekem speciel bejött. De a Legacy sem tűnik annyira rossznak.
A más karakterek nekem is tetszenek. Volt pl. egy jó regény Darth Maulról, meg elkezdték a Mandalori páncél sorozatot is, de asszem itthon az 1. regény után leálltak. A Legacy pedig még túl új ahhoz, hogy megjelenjen itt (mármint a Hzs-n).
Idézet
Tényleg a régi KOTORT terítékre tűztétek? Ugyanis az a kedvencem.
Még nem
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1099 Dátum: 2006. December 05., 11:42:36 »
Köszönjük szépen a hozzászólásokat és dicséreteket. Gorgonita! igérjük az utolsó részre nem köll annyit várni...

Idézetet írta: lyrán
Egyébként a beírásról és retusálásról írt beszámolótok után. Csak annyit tudok mondani, hogy le a kalappal. Ezután még kisebb késztetést érzek, hogy jómagam is beírjak. Nincs kézügyeségem ugyanis.  
Jaj...nem azért készült hogy bárkit elriasszunk. És nem is(csak) kézügyesség kell...idegrendszer inkább....
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 11:43:32 írta Galen »

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
Star Wars
« Válasz #1098 Dátum: 2006. December 05., 10:13:36 »
Nos Vérvörös birodalom. Nem tetszik. Maga az egész sztori nekem nem jön be. A rajzok sem tetszenek.

Nekem azok a SW sztorik nem tudnak egyszerűen hihetőek lenni, ahol pár világon zajló pár szereplőt megmozgató események képesek egy millió csillgrendszerből álló képződményt(Birodalom,Új Köztársaság) új pályára állítani.
Zhan óta látszott, hogy vergődés van Star Wars ügyben. Nem értem minek kell mindig valami újabb még táposabb ellenségnek kigyalúlni az Új köztársaságot??? Tudom unalmas, hogy építkezünk meg  abban nincs akció. Nem értem, hogy miért nem lehet a Jedikről vagy más karakterekről storikat írni. A Leviatan nekem speciel bejött. De a Legacy sem tűnik annyira rossznak.
A Kotort pedig kimondottan szeretem(Gorogonitának megígértem, hogy írok ról neki, bár már nem emlékszem mit kéne írni ).

Tényleg a régi KOTORT terítékre tűztétek? Ugyanis az a kedvencem.
Egyébként a beírásról és retusálásról írt beszámolótok után. Csak annyit tudok mondani, hogy le a kalappal. Ezután még kisebb késztetést érzek, hogy jómagam is beírjak. Nincs kézügyeségem ugyanis.  

Nem elérhető Predator

• Mulder ügynök
  • *
Star Wars
« Válasz #1097 Dátum: 2006. December 04., 19:25:45 »
"sok lúd disznót gyoz "

Így értem. Köszi.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Star Wars
« Válasz #1096 Dátum: 2006. December 03., 21:09:57 »
Megnéztem már én is azt a két oldalt.
Hát tyűűűha. Tényleg nagyon profi munka, gratulálok!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Schmutte

• Garfield
  • **
Star Wars
« Válasz #1095 Dátum: 2006. December 03., 13:06:48 »
A szobrok retusálásáról szóló plusz 2 oldalnál a földről kapartam föl az állam, ez az igényes munka netovábbja! Nagy-nagy gratulieren  

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Star Wars
« Válasz #1094 Dátum: 2006. December 03., 11:38:04 »
Idézetet írta: Troll
Star Wars - A Vérvörös Birodalom II. 5/6
Nos, a képregényt nem olvastam, így ahhoz nem tudok érdemileg hozzászólni, de mivel az utolsó két oldalra külön felhívtátok a figyelmem, azokat megnéztem, és csak gratulálni tudok, nagyon jól sikerült leszedni a szöveget és helyreállítani a szobrokat. Nagyon szép munka, bravó!  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1093 Dátum: 2006. December 03., 09:02:39 »
Idézetet írta: Predator
Nem volt szar azt elismerem, habár útálom a SW-ot, mert tök béna képregényíróik vannak.
Azt azonban meg tudná mondani valaki, hogy D'astanak milyen hajói voltak? Eddig az Empire at Warból csak annyit tudtam, hogy néhány késobbi Mon Cal tipus képes legyozni az ISD II-seket. De azokkal az aranyszínu, vagy milyen hajókkal még sosem találkoztam.

Voltak ott corelli corvettek, egy Sienari Marauder korvett (arany színű, a Coreporate Sector hadihajója a HS Csillagvégen könyvben), és az a Sorosuub Quasar Fire osztály (Fegyverszünet Bakurán könyvből lehet ismerős)
 Mon Cal cirkálójuk meg nem volt, így gondolom, sok lúd disznót győz alapon kapták szét a destroyereket. Az adatok féltve őrtizgetett The Essential Guide Vehicles and Vessels kötetemből származnak.
 Ha rákeresel a hajók nevére a google-n yahoo-n biztos találsz leírásokat is. a Quasar Fire inkább csak vadászgéphordozó. Kiteszi a rajokat és húzza a belét a lővonalból.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 04., 09:57:18 írta Gorgonita »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Star Wars
« Válasz #1092 Dátum: 2006. December 03., 00:31:40 »
-Yoda mester! Yoda mester! Te hogyan lettél jedi?
 -Tudod ez az egész úgy kezdődött, ifjú padawan, hogy annak idején nagyon sokat ittam és kirúgtak a bábszínházból...

(bocs  )

Nem elérhető Predator

• Mulder ügynök
  • *
Star Wars
« Válasz #1091 Dátum: 2006. December 02., 21:59:11 »
Nem volt szar azt elismerem, habár útálom a SW-ot, mert tök béna képregényíróik vannak.
Azt azonban meg tudná mondani valaki, hogy D'astanak milyen hajói voltak? Eddig az Empire at Warból csak annyit tudtam, hogy néhány késobbi Mon Cal tipus képes legyozni az ISD II-seket. De azokkal az aranyszínu, vagy milyen hajókkal még sosem találkoztam.

Nem elérhető Rykov

• Sólyomszem
  • *
Star Wars
« Válasz #1090 Dátum: 2006. December 02., 19:40:00 »
Idézet
Jó a képsor, amikor a főbirodalmi az erkélyről hallgatja ki az ellene konspirálókat. a csatajelenetek, akciójelenetek vagy a hangár is látványosak, tempósak, hangulatosak.
err...

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Star Wars
« Válasz #1089 Dátum: 2006. December 02., 15:53:05 »
Wow, új képregény!!! Húzok olvasni, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi!!!!!!!!!!! Egy hét múlva jön a vélemény (nem hiszem, hogy ma teljesen el tudnám olvasni) Köszi!