HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2020. Május 05., 23:18:26 ---1991-ben még nem így gondolkodott, de 2008-ban már változott a véleménye:
--- Idézet vége ---
Az idők folyamán sokszor változott a véleménye.
És ezt lentebb is írtam:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Április 28., 14:30:21 ---A probléma itt nem azzal volt, hogy a "Jediknek nincs is családja" felfogás szembement az előzmény trilógiában lefektetett dolgokkal, hanem azzal, hogy Lucas sokszor gondolta meg magát menet közben. Szerintem, ha lenne rá lehetősége, mind a mai napig változtatgatna a filmeken, mert mindig találna valamit, ami piszkálná a csőrét.
--- Idézet vége ---
Amikor a STAR WARS filmek szóba kerültek, néha 6 filmet említett, majd 9-et, néha 12-t, aztán megint 6-ot, majd ahhoz képest, hogy egyszer azt nyilatkozta, hogy "Biztosan nem lesz VII-IX. rész" a történet vázlatát pár évvel később ő maga írta meg.
tomcsi80:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Május 03., 13:28:30 ---Engem Ralph McQuarrie reakciója, és Lucas képregény ajándékozása lepett meg a legjobban.
Azt mindig is tudtam, hogy imádta a Sötét Birodalom képregényt, de hogy ennyire?
--- Idézet vége ---
1991-ben még nem így gondolkodott, de 2008-ban már változott a véleménye:
TOTAL FILM: "Boldog, hogy új Star Wars mesék fognak létrejönni, ha Ön elmegy?"
LUCAS: "Meglehetősen határozott instrukciókat adtam, miszerint nem lesz több főfilm. Biztosan nem lesz VII-IX. rész. Mivel nincs semmilyen történet. Úgy értem, sosem gondoltam ilyenről. És most vannak regények a VI. rész utáni eseményekről, amik nem teljesen olyanok, amiket akarnék. A Star Wars története igazából Darth Vader tragédiája. Ez a történet. Ha Vader meghal, nem jön vissza az életbe, a Császárt nem klónozzák és Luke nem házasodik meg..."
SithLord:
Üdv! Köszi a Sötét Idők vol 2/6. részét Recsi, Xeraph, Paul, Gorgonita & HeirToGrievous!!! :worship:
Csúcsszuper volt! Félelmetes a 66-os parancsot újfent látni! A grafika lenyűgözően csodálatos! :wub:
Várom a folytatást!!! :pogo:
Goten56:
A Köztársaság átnevezése szerintem érthető lépés volt. A Sötét idők más korszakban játszódik, más karakterekre koncentrál, és más az írója. Ami számomra érthetetlen volt, az a Birodalom folytatása Lázadás címen.
Mellesleg, a Hagyaték vol 2-t mennyire sikerült az ismert körülményekhez képest értelmesen lezárni?
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: gabo - 2020. Május 04., 20:53:13 ---Star Wars - Hagyaték 48-50: Be kell valljam az elején jobban tetszett ez a történet (pont mint a KOTOR) eléggé ellaposodot, a vége meg olyan semilyen! Lesz folytatása valamilyen formában?
...
Köszönöm a honosításokat! :worship:
--- Idézet vége ---
Valamikor májusban jön majd a történet lezárása, a 6 részes Hagyaték: Háború 1. része.
Azt nem tudom, mikor, mert időhiány miatt kicsit megcsúsztam a fordítással, és nem tudom, hogy áll Xeraph a beírással, de valamikor jön.
Elvileg azért ilyen a vége, mert a Dark Horse annak idején, a KOTOR-hoz hasonlóan, ezt is elkaszálta.
A pontos okok nem ismertek. Egy pletyka szerint, a Dark Horse nem szereti a kétszámjegyű TPB-ket (Vol. 11, 12 stb.), mert az egyszámjegyűekkel ellentétben azok nem fogytak olyan jól, így hogy egy sorozat folytatódhasson: a) vagy új számozásssal kellett újraindítani (új #1, bár ilyenre a Dark Hose-os időkből most nem tudok példát mondani), b) új címmel kellett ellátni (Hagyaték Vol. II), vagy c) új címmel kellett folytatni (Köztársaság -> Sötét Idők). De, hogy ebből is mi igaz... :nemtudom:
Az eladásokkal biztos nem volt gond (ha minden igaz kiadó egyik legjobban fogyó sorozata volt) már csak azért sem, mert a Hagyaték Vol. II azért született meg, mert az eladások miatt a képregényboltosok folytatást követeltek.
Ezt később meg is kaptak, de azt már nem tudom, hogy ez a sorozat, hogy fogyott, csak annyi biztos, hogy ezt is Jan Duursema rajzolta volna, de időhiány miatt (épp a Jedik Hajnalát csinálta John Ostranderrel, és ez már nem fért volna bele neki) ez nem valósult meg.
Pedig annyira örültem volna neki. :'(
Imádom a rajzait. :sweetheart:
Egyébként szívesen. :bravo:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése