HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (74/975) > >>

Recsi:
Szolgálati közlemény:
A Klasszikus Star Wars 12. részéből kimaradt a 24. oldal, amint HeirtoGrievous jelezte!
Pótoltam, de ha valaki cbz-ben töltené le, várjon vele, vagy ha letölti/letöltötte, akkor valami csomagoló programmal (winrar, 7zip) csomagolja a cbz fájlhoz a 24. oldalt, mert a szerveren nem tudom, mikor fog frissülni. Én 05.09-én reggel próbáltam, .cbz-ben letölteni, de az nem tartalmazza.
A másik megoldás, a linkeket egyenként lementeni, aztán becsomagolni zip-be és átnevezni .cbz-re.

Recsi:
Épp most kezdtem olvasni a Mandalori páncélt (végre kiadták a teljes sorozatot :) ), ott még egyben van a faszi.

Galen:
Ez a kedvencem: https://hu.ign.com/star-wars-episode-ix/58160/news/talan-fel-se-tunt-de-a-skywalker-kora-eleg-brutal-modon-hozott-vissza-egy-ismeros-fejvadaszt
A kilencedik részben vsszahoztak egy fejvadászt aki a birodalom visszavágban 5 másodpercig volt benne. De ne keresse senki a kilencedikben, mert nem volt látható, csak a kiegészítő könyvből derül ki, hogy a kilencedik részben lévő bolygón lakott. Nade ott se keresse senki név szerint mert már nem az a neve.  :badteeth:

Recsi:
Szívesen hoztuk, szerintem jövő hónapban folytatjuk is :)

Kayamiel:
Köszönöm a A Klasszikus Star Wars 12. részét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése