HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Recsi - 2020. Július 18., 14:38:52 ---Hát változó a dolog, ezt is - ha jól tudom - többen rajzolták és írták, de nem rajzolhat mindent Duursema :)
Akiről ráadásul sokáig nem is tudtam, hogy nő. (Mármint nemileg, nem a magassága gyarapszik :) )
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Xeraph - 2020. Július 18., 19:53:59 ---Nem is tudtam, hogy Jan Duursema nő.
Ahogy a nőket rajzolja, azt hittem férfi. :D
--- Idézet vége ---
Akkor lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem a "Jan"-ből egyből lejött. :)
Azt viszont csak most tudtam meg, hogy az egyik Jedit Ur-Sema Dut az egyik rajzoló kollégája róla mintázta.
Goten56:
Pedig jó lenne, ha mindent ő rajzolna :D Sajnálom, hogy a kiadóváltással eltűnt a Star Wars közeléből. Ahogy Ostrandert is, ő talán a legnagyobb veszteség az egészben.
Kayamiel:
Köszönöm a Sötét Idők 2 képregényt :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
Xeraph:
--- Idézet ---de nem rajzolhat mindent Duursema
--- Idézet vége ---
Nem is tudtam, hogy Jan Duursema nő.
Ahogy a nőket rajzolja, azt hittem férfi. :D
Recsi:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Július 18., 14:30:33 ---Köszönöm az új képregényt! :worship:
Azért meg kell jegyeznem, hogy ez a sorozat eddig mintha kicsit elmaradna a Köztársaságtól, mind rajzok, mind történet szempontjából.
--- Idézet vége ---
Hát változó a dolog, ezt is - ha jól tudom - többen rajzolták és írták, de nem rajzolhat mindent Duursema :)
Akiről ráadásul sokáig nem is tudtam, hogy nő. (Mármint nemileg, nem a magassága gyarapszik :) )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése