HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Farek:
Pusztán logikai alapon - nem röhög! - úgy gondolom - mondom, hogy nem! - mivel a jogok a Disney-nél vannak, más nem adhat ki új SW képregény, hivatalosan legalábbis semmiképpen. a Disney meg nyilván nem vágja maga alatt a fát, és megy szembe a saját maga által épített univerzummal.
Recsi:
--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Augusztus 05., 06:10:55 ---Üdv! Lenne egy naiv és hülye kérdésem. Létezik még a világon olyan író aki a EU aka Legends, vagyis az igazi Star Wars univerzumban ír új történeteket és azt ki is adják? Mivel nem szívügyem a dizni féle kreálmány. A válaszokat előre is köszönöm.
--- Idézet vége ---
Itt kellene körülnézned:
https://starwars.fandom.com/wiki/Timeline_of_Legends_media
Én nem találtam közte újat, úgyhogy a válasz szerintem nem...
Kayamiel:
Köszönöm a Hagyaték - Háború 2 részét :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
SithLord:
Üdv! Lenne egy naiv és hülye kérdésem. Létezik még a világon olyan író aki a EU aka Legends, vagyis az igazi Star Wars univerzumban ír új történeteket és azt ki is adják? Mivel nem szívügyem a dizni féle kreálmány. A válaszokat előre is köszönöm.
SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték 52. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Mindig örülök ha a kedvenc sorozatom folytatását látom! Fantasztikusan jó volt ez a rész is!!!
Várom a folytatást!!! :pogo:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése