HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
--- Idézet ---Ez egy óriási átb...s. Bármelyik online könyvesboltban meg lehet venni 5-600 Ft-ért. Antikváriumban sem kerül többe. Itt Miskolcon konkrétan ebből a könyvből láttam kettőt egy antikváriumban ha jól emlékszem 400 Ft/darab áron. Még ma megveszem mindkettőt. :brow:
--- Idézet vége ---
Ha esetleg leírnád melyik online könyvesboltban, azt megköszönném, ha pedig tényleg van Miskolcon, 10.000/db-ért vevő vagyok mindkettőre. Utánvéttel postafordultával fizetek.
Komolyan!
Ben Reilly:
Esetleg James Luceno-tól Star Wars: Sötét Nagyúr
és Michael Reaves: Darth Maul – A vadászó árnyék
garrido:
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen magyar nyelvű könyvben lehetne olvasni "bővebben" a Sithekről?
Gondolok itt Sidious és Tyrannus kapcsolatára, Maulra vagy később Vaderre. Kiképzés, viadalok, okfejtések...
Sidious gondolatmenetére, tervére, klónajira akár...
Remélem értitek a kérdésem.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Recsi - 2010. Augusztus 10., 10:45:00 ---Nem hiszem, hogy átb...ás lenne.
Ha parasztvakítás, akkor az eladónak több, mint 3000 forintjában volt. 6% a Vatera jutaléka...
Ha valaki esetleg megvenné: itt megteheti
--- Idézet vége ---
Ez egy óriási átb...s. Bármelyik online könyvesboltban meg lehet venni 5-600 Ft-ért. Antikváriumban sem kerül többe. Itt Miskolcon konkrétan ebből a könyvből láttam kettőt egy antikváriumban ha jól emlékszem 400 Ft/darab áron. Még ma megveszem mindkettőt. :brow:
SithLord:
Üdv!Köszi a Dooku gróf című részt,Kenand, Recsi , Galen! :worship: :worship: :worship:
Először is ez a grafika gyönyörűséges,a történet is kiváló volt,a végén pedig a dokumentáció csak hab a tortán!Nagyon-nagyon tetszett ez a SW frissítés!!!Remélem hasonló színvonalú történettel jelentkeztek legközelebb is!
Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése