HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
garrido:
--- Idézetet írta: Recsi - 2010. Augusztus 10., 22:19:58 ---James Luceno - A gonosz útvesztője
Terry Brooks - Baljós Árnyak
R.A.Salvatore - A Klónok támadása
Matthew Stover - A Sith-ek bosszúja (tudom, a filmeket mindenki látta, de a könyv sokkal részletesebb, a gondolatokból pedig tényleg sokkel többet mutat meg.)
--- Idézet vége ---
Ez mind megvan, de azért kösz.
Viszont ezt a kettőt nem ismerem (még): Star Wars: Sötét Nagyúr, Darth Maul – A vadászó árnyék.
Ezekből is az előbbi lehet érdekesebb de még nem találtam meg sehol.
Recsi:
--- Idézetet írta: Gery - 2010. Augusztus 10., 11:16:58 ---Olyan kérdésem lenne, hogy milyen magyar nyelvű könyvben lehetne olvasni "bővebben" a Sithekről?
--- Idézet vége ---
James Luceno - A gonosz útvesztője
Terry Brooks - Baljós Árnyak
R.A.Salvatore - A Klónok támadása
Matthew Stover - A Sith-ek bosszúja (tudom, a filmeket mindenki látta, de a könyv sokkal részletesebb, a gondolatokból pedig tényleg sokkel többet mutat meg.)
Képregényben a Sötét Birodalom sorozat.
A történelmük miatt pedig a Sith-ek aranykora és a Sith Birodalom bukása
Ez valamennyi Semices kiadvány, vagy a kiadónál, vagy antikváriumban, vaterán beszerezhető.
Recsi:
Nekem ok, akkor felezünk a különbözeten, ha elpasszolom. De figyelj rá, hogy a sorozatból csak ez az egy kötet (5. rész) ilyen drága, a többi nem aranyáron megy, és azok megvannak. Előre is köszi! :D
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Recsi - 2010. Augusztus 10., 14:39:36 ---Ha esetleg leírnád melyik online könyvesboltban, azt megköszönném, ha pedig tényleg van Miskolcon, 10.000/db-ért vevő vagyok mindkettőre. Utánvéttel postafordultával fizetek.
Komolyan!
--- Idézet vége ---
:badteeth: Ne hülyéskedj. 400-nál többet nem kérek érte tőled. Pláne nem 10.000 Ft-t.
SithLord:
Üdv! Egy haverom most küldte nekem ezt a linket,hátha titeket is érdekel... ;D
http://www.sillof.com/C-Sw-1942.htm
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése