HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
turkia:
Egészen pontosan Korriban. De tetszik így is. :lol:
Galen:
--- Idézetet írta: turkia - 2010. Október 05., 13:30:42 ---...ülnek a koliban és már a 3. évadot írják ki... :lol:
--- Idézet vége ---
Koriban?
turkia:
A magam részéről ortodox SW rajongó vagyok, tehát csak a filmeket tartom megtörténtnek, a könyves hablatyokat egyáltalán nem ismerem, viszont a 3D Csillagok Háborúját nagyon várom. Lucas nagyon hangsúlyosan mondta, hogy a Halálcsillag már tényleg nagyot robban majd, meg hasonlók, szóval én egyáltalán nem fogom bánni, ha a régi trilógiát is felturbózza... a Sithek után ugyanis az Új Reményt nézve elég siralmasan lehangoló a Halálcsillag belseje, vagy az űrcsaták... pedig még a régin nőttem fel. A sorozatból remélem, nem lesz semmi, ugyanis az szerintem is csak valami Star Trek, vagy Csillagkapu-szintű dolog lenne, ami évadról évadra laposodna. Szinte látom, ahogy a kövér, vagy éppen csontsovány, pizzát majszoló diákok, akik meztelen nőt csak neten láttak, ülnek a koliban és már a 3. évadot írják ki... :lol:
Szóval én a sorozatot nem erőltetném.
Recsi:
Köszi! :D
Ja és Ben: Lesz SW könyvem a börzére? ;D
Jó pénzt ér a sorozat, de csak a holtak védelmezői miatt kelt el ennyiért, a többi rész párszázas tétel...
keildavid:
Bár az ünnepnaptár topicba is írtam, de ide is említem.
Boldog Születésnapot, Recsi! :cake: :hbd: :birthday:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése