HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (646/975) > >>

turkia:
Ezt le is zárhatjuk talán. Hű, mondjuk a 3D-ről jut eszembe, azt nagyon várom!!! Remélem, nem barmolják el és ha tényleg belevág, nagyon látványos lesz. A felújított anno nem is nagyon volt talán felújított (1-2 újdonságot, mwg az effekteket leszámítva), most valami nagy durranás jöhetne...

Recsi:
A mondandóhoz mindig érdemes hozzátenni, hogy "szerintem", mert más szerint meg nem úgy van. Mert mi meg élvezzük a magunk kis többszintű - nem létező - univerzumunkat, és jókat szórakozunk a - meg nem történt - sztorikon, legyen az akár képregény, akár regény, mert szerintünk meg nem úgy van. Az meg, hogy Lucas mit tart "eredetinek" azokból, amik a pénzt hozzák neki, nem igazán érdekel. Annyi mindent összehablatyolt már az évek során, hogy szerintem lesz még az EU is valóság a számára, ha az érdeke azt fogja kívánni. Meg mondjuk azon sem csodálkoznék, ha átírná pl. a Jedi végét, és a császár ugyanúgy menekülne meg, mint Luke a Bespinen, aztán a micromittoménmilyendisces, szagos, interaktív 3D kiadásban már úgy jelenne meg. :D

turkia:
Hm, Galen kérdése jogos. A legtöbbet valóban nem olvastam el, mert "nem történtek meg", szóval nem érdekelnek. Amin jót szoktam szórakozni, az pl a "mi lett volna, ha..." alkotások, mivel azok egyértelműen nem a filmet akarják "folytatni", csak 30 perces kikapcsolódást nyújtanak, aztán irány a feledés. :D Tehát a SW képregényekbe belenézek, de sokszor csak a rajzok miatt. Általánosságban elmondható, hogy egyáltalán nem szeretem a sci-fit, ha nem SW, ami viszont a kedvenc filmem. Inkább csak történelemkönyveket olvasok és fantasyt, abból is leginkább csak Howard novelláit. Azok Háború előttiek, de számomra legalább nem elcsépeltek. A maiakat nem szeretem.

Nos, Lucas egyáltalán nem csípi ezeket és mindig röhögök, ha valaki elkezd jönni a Palpi klónokkal, meg a kék színű birodalmi katonával. Mondom, anno nagyon kellett a pénz és amikor még az előzmény trilógia sehol sem volt, mit érdekelte Lucast ez. Pénz, így rábólintott. Az írók írjanak, amit akarnak. Nekem ez olyan "értéket" képvisel, mintha valaki megírná az Egri Csillagok második részét, amiben mondjuk Szulejmánt a török mágusok visszahozzák a halálból (ez egy finom utalás a klónozásra  :)  ) , aztán János Zsigmonddal egyesülve beveszik Bécset. ;D Ez a történelemnek mondana ellent, a SW könyvek meg Lucas álláspontjának, aki esetünkben a legfelsőbb fórum.
Lucas 2008-ban mondta azt, amit tegnap leírtam, lényegtelen, hogy anno "mit mondott,vagy mit hittek, hogy mit mondott" bármivel kapcsolatban. Konkétan Ő mondta egy interjúban pl. hogy "Palpit nem klónozzák és amikor megkérdik tőlem, hogy mi történik a Jedi után, akkor mindig azt mondom, hogy a történet ennyi, nincs tovább. Az egész mese Anakin tragédiájáról szól (!!!)  és az ő élete véget ért."
Nekem ennyi elég. Ettől nincs hitelesebb forrás, ezen ne vitázzunk már. ;)

A rajzfilmet én is szeretem, ami abban van, tényleg megtörténik és el kell fogadni. :nezze:
Na uff, a vuki szólt.
WWRRGGÁÁÁÁÁÁÁ

garrido:

--- Idézetet írta: Recsi - 2010. Október 05., 19:54:39 ---Az én véleményem az, hogy inkább a Clone Wars (új) rajzfilm az ami nem illik a képbe.
Ez meg az én bajom. Persze azért még megnézem. Nem is egyszer :D

--- Idézet vége ---

Hát szerintem zseniális lett, persze vannak lagymatag részei is, de alig bírom kivárni a legújabb részt, és persze a kedvenc részeimet akár 10-szer is megnézem  :)

Recsi:

--- Idézetet írta: turkia - 2010. Október 05., 16:17:51 ---A könyveket azért nem tartom semmire sem és azért nem is veszem azokat, mert nekem csak Lucas szava számít. filmeket néztem már a '80-as évek végén is és azokat nézem ma is. A könyveket nem vettem. 20 éve is a filmek érdekeltek és most is.
--- Idézet vége ---
Hát szerintem elég sok szép perctől fosztottad meg magad. Vagy csak nem szeretsz olvasni. De a te dolgod...
Emlékszem, mindig hülyének néztek a haverjaim, mert az utcán menet közben SW-t olvastam :D
Az én véleményem az, hogy inkább a Clone Wars (új) rajzfilm az ami nem illik a képbe.
Ez meg az én bajom. Persze azért még megnézem. Nem is egyszer :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése