HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (63/975) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Augusztus 18., 06:44:01 ---...hanem a rajz arra utal, hogy az egy ezredes és a grafikán altengernagy jelzés látható, de még azt is elrontották, mert ahhoz kétoldalt két-két kódhenger is kell.  :brow:

--- Idézet vége ---
Nocsak, ennyire otthon vagy a Birodalomban használatos rangjelzésekben? Szeretnéd mindezt szóvá tenni Vader nagyúrnak is?  :hehe:

SithLord:
Nem a fordításoddal van bajom, mert az első osztályú ... lehet.. :hehe: hanem a rajz arra utal, hogy az egy ezredes és a grafikán altengernagy jelzés látható, de még azt is elrontották, mert ahhoz kétoldalt két-két kódhenger is kell.  :brow:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Augusztus 17., 17:16:51 ---Üdv! Köszi a Yavin árnyékában első részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph & Gorgonita! :worship:
Nagyon ígéretesnek látszik így elsőre az apró hibák ellenére, miszerint az ezredesi rendfokozat nem így néz ki. A grafika is elég jó. Szóval ez 22 részes lesz? Kaffa! Kíváncsian várom milyen alternatív történetet hoznak össze a készítők!

--- Idézet vége ---

Szívesen. :bravo:
A történet maga nem 22 részes, hanem 20, de a TPB-ben helyet kapott 2 egyrészes történet is (ezért is írtam 20+2 füzetet), ezek közül az egyik, ami az 1. kötet végén található, szintén Wood írása, a másik viszont fogalmam sincs, milyen alapon került bele a 4. kötetbe.

A "colonel" pedig a lefordított SW regények (címekre nem emlékszem, elég sok mindennek kellett néha utánanézni, és 80 lefordított füzet után a dolgok kicsit összemosódnak :badteeth:) miatt lett "ezredes", mert ha már azokban így fordították, akkor én is azt használtam.

SithLord:
Üdv! Köszi a Yavin árnyékában első részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph & Gorgonita! :worship:
Nagyon ígéretesnek látszik így elsőre az apró hibák ellenére, miszerint az ezredesi rendfokozat nem így néz ki. A grafika is elég jó. Szóval ez 22 részes lesz? Kaffa! Kíváncsian várom milyen alternatív történetet hoznak össze a készítők!

Kayamiel:
Nagyon köszönöm a Yavin árnyékában 1 kötetet  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése