HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Goten56:
Mert az volt az első, ami szembement az EU- val. Ezen az se változtat, hogy sokan szeretik Lucasnak tulajdonítani a sorozatot.
Rajongói szempontból szerintem tökmindegy, hogy Lucas mit tekintett kánonnak. Miért, milyen alapelvei voltak Lucasnak, amit figyelmen kívül hagyták az EU írók? Leginkább abban volt hiba, hogy, eladta Lucasfilmet, és ezzel csendes, fájdalmas haldoklásra ítélte a Star Warst.
tomcsi80:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Augusztus 18., 11:48:25 ---Lehet hogy jobb lett volna kicsit jobban odafigyelni a többi történetre. Úgy kevesebb alapja lett volna a Disneynek törölni a korábbi történeteket. Bár ilyen szempontból igazából a TCW ásta meg a Star Wars sírját.
--- Idézet vége ---
Miért gondolod, hogy a TCW ásta volna meg a Star Wars sírját? A TCW is sok esetben Lucas elképzelésein alapult. Lucas a legendákra átnevezett korábbi EU-t sose tekintette a kánon részének, ezért is nem a fájt a Lucasfilmnek törölni. Talán ha az EU írók és a Dark Horse Comics figyelembe vette volna Lucas alapelveit, akkor nem kerül törlésre. De ő is hibás volt, hogy eleinte olyan ötleteket adott, főleg a könyvíróknak amivel folyamatos ellentmondásba kerültek.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Augusztus 18., 06:44:01 ---Nem a fordításoddal van bajom, mert az első osztályú ... lehet.. :hehe:
--- Idézet vége ---
:fatestapolo: :badteeth:
--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Augusztus 18., 06:44:01 ---hanem a rajz arra utal, hogy az egy ezredes és a grafikán altengernagy jelzés látható, de még azt is elrontották, mert ahhoz kétoldalt két-két kódhenger is kell. :brow:
--- Idézet vége ---
A grafika igazából a sorozat Achilles sarka, mert az igazat megvallva elég ingadozó minőségű.
Úgy értem, van ami rohadt jól néz ki (pl. a hajók megrajzolása, azok a TIE Elfogóvadászok valami gyönyörűek), és vannak, amik nem (a szereplők, de majd meglátod).
Goten56:
Lehet hogy jobb lett volna kicsit jobban odafigyelni a többi történetre. Úgy kevesebb alapja lett volna a Disneynek törölni a korábbi történeteket. Bár ilyen szempontból igazából a TCW ásta meg a Star Wars sírját.
SithLord:
... még a lélegzetem is elállt... :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése