HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (471/975) > >>

Recsi:
Szívesen és mi köszi a segítséget! :)

keildavid:
Át is néztem a Roons Sewell tpb-t. A borító galéria hiányát eltekintve(nekem persze külön megvan a füzetenkénti borító, ahogy a Darklighter-é is) más minden oké. Az általam említett 4 oldalas Roons Sewell bevezetője is megvan. Szintén nem hiányos.
Köszönöm Recsi és Galen! :worship: :worship:

Recsi:

--- Idézetet írta: keildavid - 2015. Március 23., 14:13:02 ---Apropó Darklighter. Szép ötlet, hogy egy TPB-be lesz ez az egész történet. De úgy tudom a Birodalom 9-ban volt 4 oldal, ami nem Darklighter-ről, hanem Roon Sewell-ről szólt, ami a 10-11-ben került főszerepbe. Az a kimaradt 4 oldal talán majd benne lesz a Roon Sewell résznél?

--- Idézet vége ---
Galen el is készítette a Roons Sewell "HZSTPB" verzióját. Remélem, nem maradt ki semmi. Örülnék keildavid, ha esetleg átnéznéd, megvan-e mind. Több szem többet lát...

SithLord:
Üdv! Köszi a Darklighter TPB-t,Recsi & Galen! :worship: :worship:
Lebilincselő volt Biggs életútját olvasni az önfeláldozó yavini csatáig.Sőt ebből a TPB-ből még az is kiderül,hogy Hobbie a Zsiványosztagból miért néz ki úgy,mint egy kiborg.. :badteeth:
Várom a következő "klasszikus" Star Wars képregényt,ha még lesz valami a Semic által kiadotton kívül :worship:

Recsi:
Így van, de össze lesz ollózva.
Mivel a Dark Horse a Darklighter TPB-ben már különvette a 2 sztorit (elején a Darklighter, után a Sewell), nem úgy követték egymást az oldalak, ahogy a füzetekben volt. Nálunk eleinte a füzetes verzióban jött ki, de ha Galen elkészül a Sewell borítóval, az is kikerül gyűjteményes formában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése