HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (472/975) > >>

keildavid:
Apropó Darklighter. Szép ötlet, hogy egy TPB-be lesz ez az egész történet. De úgy tudom a Birodalom 9-ban volt 4 oldal, ami nem Darklighter-ről, hanem Roon Sewell-ről szólt, ami a 10-11-ben került főszerepbe. Az a kimaradt 4 oldal talán majd benne lesz a Roon Sewell résznél?

Goten56:
Köszönöm az új részt!  :worship:

Recsi:
Volt egy kis kiesés a galaktikus holoneten, így a péntekre időzített 12. Birodalom epizód (Darklighter sorozat) híre csúszni fog a főoldalon, valószínűleg hétfőre. Azonban Galen üzeni, hogy akit érdekel a képregény, itt el tudja olvasni, mivel a képek már fel vannak töltve.

SirMouke:
Igen, volt nálunk ilyen kiírás, akad nálam is egy két régebbi SW füzet (Sötét birodalom, Jabba) amit gondoltam szebb formába kiteszek, de mire eljutottam odáig, hogy elkezdjem azt, a HZs-n is kiraktak pont ugyan ilyen felhívást, úgyhogy lemondtam róla.
A helyesírást illetően pedig: nem leányálom egyedül lefordítani, beírni, felrakni, átnézni az egészet. A saját hibáit kevésbé veszi észre az ember, mint másét.
A listát pedig mindig átnézem előtte...

Recsi:
Hát éppen azoknak készítjük el a Semices újrabeírásokat, akik valamilyen oknál fogva nem tudták/tudják beszerezni őket. Az időnkből pedig ennyi telik, több nem nagyon :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése