HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Greedom:
Köszi a válaszokat.
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. December 22., 14:40:27 ---Igen, azok. A sorozatból már csak egy történet van hátra, A Sith Háború, ami majd valamikor, ha Recsi is úgy akarja, jönni fog.
--- Idézet vége ---
Alig várom :)
Lehet, hogy rosszul tudom, de az 1998-as The Redemption nem ebbe a szériába tartozik még?
Köszi
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Greedom - 2020. December 22., 11:45:47 ---Sziasztok!
Köszönöm szépen a Hagyatékot, régóta vártam rá. Ki is végeztem :)
--- Idézet vége ---
Szia!
Nagyon szívesen. :bravo:
--- Idézetet írta: Greedom - 2020. December 22., 11:45:47 ---Ha már a Yuuzhan Vongok így bejöttek, az Invázió sorozatot fogjátok folytatni?
--- Idézet vége ---
Igen, tervben van, és valamikor sor is kerül rá. ;)
--- Idézetet írta: Greedom - 2020. December 22., 11:45:47 ---Valamint szeretnék még érdeklődni, hogy a Jedi Históriák eddig felkerült kötetei már befejezettek? Így hogy nem füzetenként vannak, hanem gyűjtői kötetben, kicsit nehéz kiigazodni rajtuk :)
--- Idézet vége ---
Igen, azok. A sorozatból már csak egy történet van hátra, A Sith Háború, ami majd valamikor, ha Recsi is úgy akarja, jönni fog.
Greedom:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a Hagyatékot, régóta vártam rá. Ki is végeztem :) Ha már a Yuuzhan Vongok így bejöttek, az Invázió sorozatot fogjátok folytatni?
Valamint szeretnék még érdeklődni, hogy a Jedi Históriák eddig felkerült kötetei már befejezettek? Így hogy nem füzetenként vannak, hanem gyűjtői kötetben, kicsit nehéz kiigazodni rajtuk :)
Köszönöm
Kayamiel:
Köszi a Hagyaték Háború 6-ot. Bár én még nem olvastam mert még nem tartok ott hisz a legelejétől kezdtem mindent, (jelenleg itt tartok Star Wars - Réges-régen 2.4 - Y.U.3 - VÖRÖS MINDÖRÖKKÉ (RÉGES-RÉGEN... 2) igyekszem haladni :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
SithLord:
Üdv! Köszi a Yavin árnyékában kiegészítő füzetét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph & Gorgonita!!! :worship:
Már az is lenyűgöző volt, hogy egy kapitánynak egyáltalán eszébe jutott ilyesmi tett.. :badteeth:
Aranyos a kis R2-s!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése