HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Greedom:
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2020. December 23., 06:42:18 ---Sziasztok!
Tegnap este tv kapcsolgatás közben beleakadtam a Solo filmbe. Nem vagyok nagy SW fan, inkább Emilia Clarke miatt maradtam és néztem végig. Bár szőkén jobban bejön
Szeretném megkérdezni, hogy ez a film időrendben hová tehető? Mert a végén Darth Maul kissé megkavart.
Illetve az Emilia által játszott karakternek mi lesz/lett a sorsa?
--- Idézet vége ---
Ha csak a filmeket vesszük alapul, akkor a Sithek bosszúja és az Új Remény között játszódik. Ha a TCW és a Rebels animációs sorozatot nem nézted, akkor érthető hogy kicsit megkavart Maul.
Emilia Clarke karakteréről még még nem sokat tudunk, hogy mi lett vele a Solo után.
Recsi:
A Wookieepedia a Solo sztorit 13-10-évvel a yavini csata előttre írja.
Ha a magyarul megjelent dolgok közé akarod belőni, akkor
...Ahsoka,
A sith sötét urai,
Tarkin ,
Koréliai hajsza,
Solo,
Han Solo a birodalmi kadét
Lázadás hajnala
Thrawn...
Recsi:
A Jedi históriákat talán jövőre folytatjuk. Igazából Xeraphnak herótja lett a sok piros bubi kezdőbetűtől. :)
Komolyra fordítva: Már el is készült valamennyi a fordításból. Aztán ha a Sith háborúnak vége, megnézem a Redemptiont, mert az már egyszer megjelent magyarul, és így remélem nem kell újra lefordítani, max hozzáigazítani a már megjelent előzményekhez.
Idén egyik este azért még nézzetek fel az oldalra, hátha mást is szállít a puttonyban Luke bátyátok Yodán kívül! :)
SuperSkrull:
Sziasztok!
Tegnap este tv kapcsolgatás közben beleakadtam a Solo filmbe. Nem vagyok nagy SW fan, inkább Emilia Clarke miatt maradtam és néztem végig. Bár szőkén jobban bejön
Szeretném megkérdezni, hogy ez a film időrendben hová tehető? Mert a végén Darth Maul kissé megkavart.
Illetve az Emilia által játszott karakternek mi lesz/lett a sorsa?
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Greedom - 2020. December 22., 15:56:58 ---Köszi a válaszokat.
Alig várom :)
Lehet, hogy rosszul tudom, de az 1998-as The Redemption nem ebbe a szériába tartozik még?
Köszi
--- Idézet vége ---
De, igazad van.
Akkor még 2 történet van hátra. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése