HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Én csak akkor szoktam letölteni, amikor már teljesen készen van.
Amúgy követjük az eredeti kiadást, ha azokban sincs elválasztva, mi sem választjuk el.
Lehetne úgy is, hogy addig nem adjuk közre, amíg nincs kész egy TPB, és kb másfél-kéthavonta lenne SW újdonság, de szerintem jobb így részenként, és kb hetente
Kayamiel:
Én a magam részéről nagyon szépen köszönöm, hogy ha ez így lesz, ez így már átlátható :bravo:
HeirToGrievous:
Akkor csináljuk úgy, hogy SW kötetek esetében mindig itt vagy a főoldalon le lesz írva, hogy melyik füzet honnan kezdődik.
Sötét Idők 2. Kötet: Párhuzamok
1-8. oldal: borítók, felvezető szöveg, készítők listája stb.
6. füzet: 9-31. oldal
7. füzet: 32-52. oldal
8. füzet: 53-74. oldal
9. füzet: 75-97. oldal
10. füzet: 98-119. oldal
120-123. o.: borító galléria
124. o.: hátsóborító
Kóbor Lovag 1. Kötet: Lángok
1-7. oldal: borítók, felvezető szöveg, készítők listája stb.
1. füzet: 8-29. oldal
2. füzet: 30-51. oldal
3. füzet: 52-73. oldal
Kayamiel:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Május 01., 13:24:50 ---
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2021. Május 01., 13:12:52 ---Egyet értek mert így soha nem tudom, hogy hol is ért véget az előző és hol kezdődik az aktuális új... Ennyi képregénynél meg nem lehet emlékezni, hogy hol is tartott az ember
--- Idézet vége ---
Minden füzet (borító nélkül) 22 oldalas.
--- Idézet vége ---
És ez mennyibe segít? Akkor még egyszer próbálom elmondani. Nekem csak az a gondom, hogy:
Van xy képregény amiből fel van téve elsőre x mennyiségű oldal. Aztán mondjuk 2 hét múlva újabb x mennyiség, és újabb 2 hát múlva megint x mennyiség egész a végéig. Na most mivel az emberi agy kb 70.000 gondolatot futtat le egy nap alatt, korán se biztos, hogy emlékezni fogok, hogy xy képregénynél hol is tartottam, mi az amit elolvastam már belőle, melyik feltett rész melyik oldallal ért véget és hol kezdődik az újonnan feltett.. Most is például nekem fogalmam sincs, hogy a most feltett Kóbor lovag 3. vagy épp a Sötét idők 10. része, honnan kezdődik és hol ért végett a 2-nak illetve 9-nek feltett rész? Ezért lenne jó valahogy jelölni, hogy az egyes részek honnan kezdődnek köteten belül.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2021. Május 01., 13:12:52 ---Egyet értek mert így soha nem tudom, hogy hol is ért véget az előző és hol kezdődik az aktuális új... Ennyi képregénynél meg nem lehet emlékezni, hogy hol is tartott az ember
--- Idézet vége ---
Minden füzet (borító nélkül) 22 oldalas.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése