HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (33/975) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: keildavid - 2021. Május 08., 20:40:12 ---A Régi Köztársaság Lovagjai kézikönyv: tetszett ez a leírás és egyéb információk. Ebből láttam pár oldalt még a régen megjelent Semic-féle füzetben. De itt jó az egészet látni, hogy mi minden nem jelent meg akkoriban. :cool:

--- Idézet vége ---

Annak idején elég sok megjegyzést írtam hozzá, azokat majd itt találod:

http://halozsak.hu/84-hirek/frissitesek/8364-sw-kezikonyv

A többit pedig szívesen. :bravo:

keildavid:
Mostanában olvastam el néhány befejezett Star Wars köteteket(tpb-k).
A Régi Köztársaság Lovagjai kézikönyv: tetszett ez a leírás és egyéb információk. Ebből láttam pár oldalt még a régen megjelent Semic-féle füzetben. De itt jó az egészet látni, hogy mi minden nem jelent meg akkoriban. :cool:
Kár, hogy ennek a sorozatnak vége van. És persze most itt van helyette a Kóbor lovag.

Sötét Idők 2. kötet: szintén remek történet. Ebbe csupa olyan karakterek vannak, akiket nem lehetett ismerni az eredeti(Köztársaság) sorozatból. De persze ismerősökről is voltak visszaemlékezések.

Star Wars - Yavin árnyékában 1-6: ha jól értem, ez egy kicsit teljesen másképpen kezdődött a történet. Bár láttam többféle verziót. Pl. a Marvel-félékből is volt. Pl. a 70-es évekből és a 2015-ben indult sorozat. De amúgy is jó ez a sorozat. Megvárom a következő kötetet(Alderaan romjaiból) és egybe fogom elolvasni.

Hagyaték - Háború: az előző kötet cliffhangerrel lett vége. Anno azt hittem, hogy ez félbemarad. De aztán végül mégis sorra került. És ebbe a kötetbe minden ismerős karakterek visszatértek és remek lezárása lett a történetnek.
És itt van a Hagyaték II-es sorozat. De ahogy láttam, ez egy teljesen más történet. Ezt is meg fogom várni és egybe fogom elolvasni.

HeirToGrievous:
@Kayamiel:

SW 2. Kötet: Yavin Árnyékában
4. füzet: 72-92. o.

SithLord:
Üdv! Köszi a Sötét Idők befejező részét Recsi, Xeraph, Paul, Gorgonita & HeirToGrievous!!! :worship:
Ben Grimm szavaival élve, hogy " Most jön a bunyó!" , körübelül erre gondoltam mikor nekikezdtem a záró rész elolvasásakor. Az adott helyzethez viszonyítva szerintem megfelelő befejezések történtek.
Végig nagyszerű volt az egész sorozat, tetszett!! :worship:

Greedom:
Én örülnék ha továbbra is heti rendszerességgel jelennének meg.
Én személy szerint minden részt letöltök magamnak és mappába rendezem őket füzetenként. Majd mikor egy teljes sorozat fordítása kész, elkezdem olvasni és nem kell várnom az új részekre.
A TPB-vel nekem annyi a bajom, hogy hosszúak és ha nem tudom egyben elolvasni őket, akkor utána meg kereshetem, hogy hol is hagytam abba. Egy füzetet meg azért kényelmesen végig lehet olvasni, majd pihenni egy kicsit.
Valamint a füzetek általában cliffhangerrel érnek véget, melynek dramaturgiája egy TPB-ben szerintem nem annyira jön át úgy, hogy a következő oldalon pedig már folytatódik is a cselekmény :)
Esetleg egy ötlet az oldallal kapcsolatban, hogy a Star Wars menüben a TPBken belül füzetekre lennének szétosztva a történetek.
Ez az én véleményen, de teljesen meg vagyok elégedve a jelenlegi módszerrel is :)
Köszi a munkátokat!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése