HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (33/975) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az Alderaan Romjaiból új részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita! :worship:
Na most kezd izgalmassá válni a sorozat a sok szálon futó cselekmény miatt!
Kíváncsian várom a folytatást!!!

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: keildavid - 2021. Május 08., 20:40:12 ---A Régi Köztársaság Lovagjai kézikönyv: tetszett ez a leírás és egyéb információk. Ebből láttam pár oldalt még a régen megjelent Semic-féle füzetben. De itt jó az egészet látni, hogy mi minden nem jelent meg akkoriban. :cool:

--- Idézet vége ---

Annak idején elég sok megjegyzést írtam hozzá, azokat majd itt találod:

http://halozsak.hu/84-hirek/frissitesek/8364-sw-kezikonyv

A többit pedig szívesen. :bravo:

keildavid:
Mostanában olvastam el néhány befejezett Star Wars köteteket(tpb-k).
A Régi Köztársaság Lovagjai kézikönyv: tetszett ez a leírás és egyéb információk. Ebből láttam pár oldalt még a régen megjelent Semic-féle füzetben. De itt jó az egészet látni, hogy mi minden nem jelent meg akkoriban. :cool:
Kár, hogy ennek a sorozatnak vége van. És persze most itt van helyette a Kóbor lovag.

Sötét Idők 2. kötet: szintén remek történet. Ebbe csupa olyan karakterek vannak, akiket nem lehetett ismerni az eredeti(Köztársaság) sorozatból. De persze ismerősökről is voltak visszaemlékezések.

Star Wars - Yavin árnyékában 1-6: ha jól értem, ez egy kicsit teljesen másképpen kezdődött a történet. Bár láttam többféle verziót. Pl. a Marvel-félékből is volt. Pl. a 70-es évekből és a 2015-ben indult sorozat. De amúgy is jó ez a sorozat. Megvárom a következő kötetet(Alderaan romjaiból) és egybe fogom elolvasni.

Hagyaték - Háború: az előző kötet cliffhangerrel lett vége. Anno azt hittem, hogy ez félbemarad. De aztán végül mégis sorra került. És ebbe a kötetbe minden ismerős karakterek visszatértek és remek lezárása lett a történetnek.
És itt van a Hagyaték II-es sorozat. De ahogy láttam, ez egy teljesen más történet. Ezt is meg fogom várni és egybe fogom elolvasni.

HeirToGrievous:
@Kayamiel:

SW 2. Kötet: Yavin Árnyékában
4. füzet: 72-92. o.

SithLord:
Üdv! Köszi a Sötét Idők befejező részét Recsi, Xeraph, Paul, Gorgonita & HeirToGrievous!!! :worship:
Ben Grimm szavaival élve, hogy " Most jön a bunyó!" , körübelül erre gondoltam mikor nekikezdtem a záró rész elolvasásakor. Az adott helyzethez viszonyítva szerintem megfelelő befejezések történtek.
Végig nagyszerű volt az egész sorozat, tetszett!! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése