HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (325/975) > >>

Kayamiel:
Köszönet a Star Wars: Jedi históriák: A sith sötét urai - ért. Ismét lesz mit olvasni  ;)

Goten56:
Szerintem a közelében sem lesz a Zsivány Egyesnek. :(

Gorgonita:
Én sem azt mondtam, hogy azt mondtad, csak ez még kikívánkozott.  :D

Sepi:
Én sem azt mondtam, hogy zavart volna (bár attól függetlenül lehetett volna jobban is megcsinálni a filmet, de ne legyünk rosszmájúak), csak azt, hogy ki lehetett következtetni, hogy mi lesz a filmben. Ezért nem is értettem, hogy miért lepődött meg mindenki azon, hogy Han meghalt. Amúgy az eddigi előzetes alapján a következő SW meg a Birodalom visszavág 2.0-ja lesz.

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Május 01., 06:36:18 ---Szerintem teljesen egyértelmű volt, hogy meg fog halni. Én is poénból mondtam valakinek, aztán utána mondták: "köszi, hogy elspoilerezted a filmet". Pedig akkor még nem is láttam a filmet, de mivel annyira egyértelmű volt, hogy egy új remény 2.0-át fogunk kapni, egyszerűen ki lehetett következtetni ki fog meghalni.

--- Idézet vége ---

Engem az a New Hope copy paste dolog sem zavar. Valahol törvény- és meseszerűnek érzem, hogy az új generációval hasonló dolgok történjenek mint a korábbiakkal. A Karthago zenekar ezt valahogy így énekelte meg: Apáink útját járjuk rég. Új útnak hisszük a bűvös kört, és közben úgy élünk mint Ők. Az idézet valószínűleg pontatlan, de értitek mire gondolok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése