HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (324/975) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Április 27., 20:41:48 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Április 27., 20:34:42 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Április 27., 17:47:45 ---Olvastam olyasmit hogy Ford főszerepet követelt, gondolom ezért kellett Han-nak meghalnia, hogy többet ne követelőzzön, amikor az új generáción a hangsúly.

--- Idézet vége ---

Ford már a Jedi visszatérben is ki akarta nyíratni Hant és nagyon nem akart újra a bőrébe bújni, szóval ez szerintem offos hír. Ha engem kérdeztek, pont miatta nyírták ki most is.

--- Idézet vége ---

A Jedi idején még felfelé ívelt a karrierje, és úgy gondolhatta nincs már szüksége erre a szerepre. Most már viszont kiöregedő színész, aki örül ha még hívják. De azt hiszem mindkettőt kérte. A nagyobb szerepet és a karakter halálát is.

--- Idézet vége ---

Kayamiel:
Szuper ez a Star Wars: A régi köztársaság lovagjai 19-24, köszi  :cool:

Recsi:
Szívesen, és igyekszünk folytatni, bár most egy ideig majd 2 másik sorozattal megyünk tovább.

SithLord:
Üdv! Köszi a Jedi históriák: A sith sötét urai első részét Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Imádom a régi idők történeteit, szóval nem csalódtam ebben sem kezdésnek remek volt! Lenyűgöző volt ahogy Vodo mester egy szimpla bottal állta Exar Xun csapásait! Nagyon kíváncsi leszek a további történésekre. Bár nagyjából ismerem Xun és társai élettörténetét, de így képekben még izgalmasabb és élvezhetőbb!
Várom a folytatást!!!

KiD:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2017. Május 07., 12:57:13 ---Szerintem a közelében sem lesz a Zsivány Egyesnek. :(

--- Idézet vége ---

Akkor tényleg nagy baj van. :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése