HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (290/975) > >>

Recsi:
Igen, követem, bár, ami megjelenik azt meg is veszem.
A Marvelnek szinte 0, a klasszikust szeretném folytatni, de előbb Republic :)

tomcsi80:
Recsi, nem tudom mennyire követed a starwarsmedia.hu-t, de ott szoktak megjelenni a marvel által kiadott új képregények. Azonban bizonyos képregények megjelentetését leállították miután elkezdték hivatalosan is kiadni őket. A klasszikusnak számító Marvel Star Warsnak (1977-1986) vagy a Klasszikus Star Wars befejezésének van-e esélye még, hogy megjelenjenek?   

Recsi:
Darth? Vader? Kicsodaaaa?

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. December 22., 13:01:50 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. December 22., 11:23:27 ---Én még csak eztán fogom megnézni a filmet. Addig is kerülgetem a spoilereket, és kezdek együtt érezni Ripley hadnaggyal. Olyan mintha arctámadók elől kapkodnám a fejemet.  ;D

--- Idézet vége ---
Még én sem láttam. Szóval ha valaki lelövi nekem, hogy Darth Vader Luke apja, akkor megharapom!  :brow: :badteeth:

--- Idézet vége ---

Darth Vader Luke apja?  :blink: :headscratch:

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. December 22., 11:23:27 ---Én még csak eztán fogom megnézni a filmet. Addig is kerülgetem a spoilereket, és kezdek együtt érezni Ripley hadnaggyal. Olyan mintha arctámadók elől kapkodnám a fejemet.  ;D

--- Idézet vége ---
Még én sem láttam. Szóval ha valaki lelövi nekem, hogy Darth Vader Luke apja, akkor megharapom!  :brow: :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése