HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
tomcsi80:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. December 28., 22:05:41 ---Szerintem egy ilyen kérdésre 10-en 11 féle választ fognak adni. Nekem a Chewbacca, a Lando és a Poe Dameron címek jöttek be. Jó lenne ha ezek is megjelennének magyarul. Aztán jöhetnének a Legends albumok is. :)
--- Idézet vége ---
Sajnos nem fognak jönni a Legends albumok, mert a Szukitsnál bennfentes ismerősöm elárulta, hogy csak abban az esetben, ha az összes új marvel képregényt kiadnák, de még azt se fogják teljesen. Az általad említett képregényeket magyarul elolvashatod az előző hozzászólásomban megemlített oldalon.
Goten56:
Ha olyan jó lesz mint a 8. rész akkor Abramsnek oda kell tennie magát hogy két ilyen film után a 9. ne tűnjön gagyinak.
Gorgonita:
Szerintem egy ilyen kérdésre 10-en 11 féle választ fognak adni. Nekem a Chewbacca, a Lando és a Poe Dameron címek jöttek be. Jó lenne ha ezek is megjelennének magyarul. Aztán jöhetnének a Legends albumok is. :)
Közben megnéztem az Utolsó Jediket és nekem is tetszett. De azért várom a Solo mozit is, remélhetőleg kevesebb fantasy elemmel, hiszen ő keresztül kasul bejárta a galaxist és sehol sem találkozott vele.
Goten56:
Az új képregényekről mi a véleményetek? Érdemes valamelyiket elolvasni?
Recsi:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. December 22., 13:01:50 ---Még én sem láttam. Szóval ha valaki lelövi nekem, hogy Darth Vader Luke apja, akkor megharapom! :brow: :badteeth:
--- Idézet vége ---
Én vagyok az apja!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése