HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (281/975) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 14., 12:14:45 ---Ez csapdaaaaa.

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:  :worship: :worship:
Majd várom a listát.

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 14., 11:29:57 --- Szóval most rád hárul a feladat, felcseréljük a szerepeket, te leszel a rossz zsaru.  :badteeth:
--- Idézet vége ---
Elfogadom a kihívást.  :badteeth: Bár ahogy nézem most mintha nem látnám a könyvváltozatot sehol sem. Nincs háttértámogatás. Ez csapdaaaaa.

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 14., 10:13:01 ---Most nincs olyan pontokba szedett "mi volt faszság az új sw filmben"-listád Farek? Csak hogy tudjak majd mire figyelni.  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Nem, most nincs.  ;D És nem azért, mert egyáltalán nincs benne, hanem mert az előzővel ellentétben a film most magával ragadott annyira, hogy ne ezekkel foglalkozzak, hanem hajlandó legyek megbocsátani őket. Szóval most rád hárul a feladat, felcseréljük a szerepeket, te leszel a rossz zsaru.  :badteeth:
Egyébként nem is emlékszem, hogy Ackbar benne van-e.  :D

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 14., 09:33:13 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 13., 15:22:07 ---Ns még jó hogy észbekaptam hogy mi ez és becsuktam a szemem.

--- Idézet vége ---
Akkor pont megúsztad a CSAPDÁÁÁÁÁT!  :brow: ;D

--- Idézet vége ---
Akkor tuti lesz benne Ackbar mi? Nem láttam még. Terveim szerint nem húzom két évig mint a hetediket. Most nincs olyan pontokba szedett "mi volt faszság az új sw filmben"-listád Farek? Csak hogy tudjak majd mire figyelni.  :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 13., 15:22:07 ---Ns még jó hogy észbekaptam hogy mi ez és becsuktam a szemem.

--- Idézet vége ---
Akkor pont megúsztad a CSAPDÁÁÁÁÁT!  :brow: ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése