HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
KiD:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 15., 07:50:53 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Február 13., 18:06:57 ---Még nem láttad a filmet? Egyébként rá van írva hogy mi az. :)
--- Idézet vége ---
Ja bocsánat erre nem válaszoltam. Nem te voltál a hibás, csak munkahelyi gépen le van tiltva a youtube, de lenke megbirizgálta és így megy a letiltott youtube is. Egyetlen hátránya hogy automatikusan elkezdi Lejátszani. Szóval címet nem láttam, csak hogy Leia az Űrben sodródik? Vagy mi. Lehet ez lesz az első pont akkor a faszság listán? Na ne súgjatok.
--- Idézet vége ---
Lehet, nekem egyből eszembe jutott ugyanaz, amit ők itt kifiguráznak. :D
Galen:
Beletekertem, ebben vannak jelenetek a filmből én olyant nem nézek. A trailerből is csak az elsőt láttam, mert a másodikról azt mondta a rtendező meg Luke hogy aki jót akar ne nézze meg. Én jót akarok de ettől gondolom még nem lesz jó.
Timár Lénárd:
Galen, szerintem ez jó lesz kiindulásul a listádhoz: https://m.youtube.com/watch?v=DZMtZVLDBck
Galen:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Február 13., 18:06:57 ---Még nem láttad a filmet? Egyébként rá van írva hogy mi az. :)
--- Idézet vége ---
Ja bocsánat erre nem válaszoltam. Nem te voltál a hibás, csak munkahelyi gépen le van tiltva a youtube, de lenke megbirizgálta és így megy a letiltott youtube is. Egyetlen hátránya hogy automatikusan elkezdi Lejátszani. Szóval címet nem láttam, csak hogy Leia az Űrben sodródik? Vagy mi. Lehet ez lesz az első pont akkor a faszság listán? Na ne súgjatok.
Recsi:
Hülék :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése