HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (250/975) > >>

Goten56:
Végigolvastam az összes régi történetét, és a TCW-t is végignéztem. Utòbbiban voltak jò történetek. De miért kellett azòta más kiadványokba is beleeröltetni a feltámadt Darth Mault? Így nehéz komolyan venni az új történeteket.

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 05., 18:52:44 ---A Legendsben hogy magyarázták a 66-os parancsot? A TCW minek írta át? Egyáltalán miért készült el? A régi történetek jobbak voltak. Amit Quinlannal csináltak azt büntetni kéne. A Rebelsben meg folytatták.

--- Idézet vége ---

Ja ez a komment úgy egy az egyben a legirritálóbb probléma a rajongók egy csoportjának részéről: "Nem ismerem a régit, de a régi jó volt, az új, amit meg elvből nem ismerek az szar" :D

Btw volt egy szakállas figura, aki magasról tett az összes könyvre és túlságosan élvezte, hogy újra dirigálhat -> TCW eredetsztori :D

Goten56:
A Legendsben hogy magyarázták a 66-os parancsot? A TCW minek írta át? Egyáltalán miért készült el? A régi történetek jobbak voltak. Amit Quinlannal csináltak azt büntetni kéne. A Rebelsben meg folytatták.

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 05., 15:56:47 ---...dehát majd jön a Disney és megmondja hová tegyem én a hitemet. :D

--- Idézet vége ---
Örülök, hogy helyesen méred fel a helyzetet... :D

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 05., 16:09:14 ---Ez a meditálòs dolog nem tűnik hülyeségnek. A chippelt klònok szerintem egy kicsit elborult magyarázat. Ti hogy emlékeztek ennyi idő után a TCW végére? :D És mi lett volna, ha Füves életben marad és köp? Borult volna az egész terv?

--- Idézet vége ---

Az egész nem csak a marketing... így is kicsit sebtiben lett a dolog azért volt annyi túlélő :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése