HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (249/975) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 06., 09:27:24 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 05., 22:30:00 ---
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 05., 21:22:56 ---mert bár a feltámasztás nettó-Lucasság,
--- Idézet vége ---
meg nettó Marvelség, meg nettó DC-ség. Tuti bőrműves volt az összes felmenőjük.

--- Idézet vége ---
Meg nettó faxság. A pofám leszakadt, mikor erről először hallottam. Hogyne, egy félbevágott, majd ki tudja meddig zuhanó karakter jobban lesz, mi? Na, elmentek ti a picsába. Ennél még Darth Vader is túlélése is nagyságrendekkel hitelesebb volt.  :dry:

--- Idézet vége ---
De aggodalomra semmi ok ezért is a Disney-t hibáztatják XDDD

Farek:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 05., 21:22:56 ---mert bár a feltámasztás nettó-Lucasság,
--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---
Meg nettó faxság. A pofám leszakadt, mikor erről először hallottam. Hogyne, egy félbevágott, majd ki tudja meddig zuhanó karakter jobban lesz, mi? Na, elmentek ti a picsába. Ennél még Darth Vader is túlélése is nagyságrendekkel hitelesebb volt.  :dry:

zajrus:

--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---

Mármint úgy értem, hogy az ő ötlete volt és a lánya rendezte az adott részt, amiben Mault visszahozták... Filoni nem csak ezen törte magát kegyetlenül, hogy valami értelmet verjen az egészbe :D

Galen:

--- Idézet vége ---

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 05., 20:54:52 ---Végigolvastam az összes régi történetét, és a TCW-t is végignéztem. Utòbbiban voltak jò történetek. De miért kellett azòta más kiadványokba is beleeröltetni a feltámadt Darth Mault? Így nehéz komolyan venni az új történeteket.

--- Idézet vége ---

Kérdezd meg Lucast, hogy miért gondolta ezt jó ötletnek... de azért a ráépülő dolgokat nem húznám le mert bár a feltámasztás nettó-Lucasság, amit Filoniék kihoztak belőle az zseniális különösen a halála tetszett, ahol pár szóban felfedte, hogy lényegében többet ért az erőből, mint Sidious :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése