HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (245/975) > >>

Goten56:
Nem tud érdekelni a Disney szenvedése. Nekem, ha klònháborúròl van szò, akkor a Quinlan Vos-Ayla Secura- Sora Bulq-Agen Kolar történetek számítanak, Ahsokát pedig meghagyom azoknak, akik szeretik. Darth Maul feltámasztása a legszánalmasabb húzás volt a TCW során. Miért kellett ilyen bénán visszahozni? Bízták volna a sorozatot Haaden Blackmanre, mindenki jobban járt volna.

Galen:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 08., 09:57:02 ---Btw mivel a TCW a korábbi kánonrendszerben született így annak is a része így Maul halála és a klónchipek is arra az oldalra esnek :D
--- Idézet vége ---
Bohóckodásom ellenére nem húzok határt a kánon és a legend között. Egyszerűen elolvasom / megnézem amit tudok és vagy belefér a fejemben lévő világba vagy nem. Mindenkinek más fér bele. A chip belfér (bár lennének kérdéseim),a Maul kettévágása és robot lába a robot lábszagával, Luke dagonyázása a lelki posványban nem.

Farek:

--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 08., 12:09:18 ---Mozi alatt én is ettem chip(s)eket...

--- Idézet vége ---
Azóta, ha a gyerek matek házijában szerepel a 66-os szám, legyilkolod a szomszédokat?  :hzs-darthvader:

Recsi:
Mozi alatt én is ettem chip(s)eket...

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 08., 07:34:53 ---A feltámadò Maul ugyanolyan rossz mint a búslakodò hegy. A klònok akiket chipekkel irányítanak, szintén.

--- Idézet vége ---

Ja Lucasnak voltak furcsaságai, de szerintem Filoni zseniális dolgot hozott ki egy abszolút rossz helyzetből így míg a feltámadás elég cink, addig, amit ráépítettek teljesen a helyén van és király Maul halála meg szerintem zseniális :D

Szerintem az őrültség az írott parancs volt... mármint most komolyan ott a hatvanhatodik parancs és senki sem olvassa el, hogy Palpatine kénye kedve szerint meghúzhatja a ravaszt a Jedi Renden? Vagy oké arra nevelik a klónokat... a klónok, amik, amint kikerültek és bevetésekre mentek saját személyiséget és jelentős kapcsolatokat kezdtek fejleszteni első sorban a tábornokaikkal... de nem kiadja Palpatine a 66-os parancsot és puff Rex lelövi Ahsokát mondjuk... annak aztán van értelme :D

Btw mivel a TCW a korábbi kánonrendszerben született így annak is a része így Maul halála és a klónchipek is arra az oldalra esnek :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése