HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 08., 07:34:53 ---A feltámadò Maul ugyanolyan rossz mint a búslakodò hegy. A klònok akiket chipekkel irányítanak, szintén.
--- Idézet vége ---
Nekem a chippek beleférnek.
Goten56:
A feltámadò Maul ugyanolyan rossz mint a búslakodò hegy. A klònok akiket chipekkel irányítanak, szintén.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 07., 18:11:16 ---Még jò, hogy van, aki meri kritizálni a Disney ámokfutását. Eltöröltek mindent, hogy a legdurvább legends történeteknél is förtelmesebb marhaságokkal helyettesítsék őket. Kinek volt szüksége a VIII. részre? Filmként éppenséggel nézhető, de kizárja a jò folytatás lehetőségét. A könyvkiadásssal miért álltak le?
--- Idézet vége ---
Azért a búslakodó hegyet az Endoron elég nehéz überelni :D
Amúgy ezt láttátok már?
--- Idézet ---A direct hit blows open a hole in the turret, and everything that isn’t bolted down is sucked into outer space, including Starkiller. He bangs against the side of the starship, held only by a weakened lifeline.
--- Idézet vége ---
- A Rough Cut-ban egy jelenet, ahol Starkiller kirepül az űrbe miután szétkapták a Falcon(?) lövegtornyát és egy vezetékkel visszacsimpaszkodik majd a későbbiekben kicsit szédül, amint betámogatják a mentőkabinba, de a bolygón már totál jól van és ölre megy a Wookiekkal :D
Miért álltak volna le? Most jön a Canto Bight gyűjteményes meg a Leia, Princess of Alderaan itthon... odakint meg most jelent meg nemrég a Last Shot, a Most Wanted és most nyáron jön Zahntól a Thrawn: Alliances, amiben végre fény derül Anakin és Thrawn első találkájára ahogy Vader és Thrawn találkájára is többek közt :D
Goten56:
Még jò, hogy van, aki meri kritizálni a Disney ámokfutását. Eltöröltek mindent, hogy a legdurvább legends történeteknél is förtelmesebb marhaságokkal helyettesítsék őket. Kinek volt szüksége a VIII. részre? Filmként éppenséggel nézhető, de kizárja a jò folytatás lehetőségét. A könyvkiadásssal miért álltak le?
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 07., 13:27:09 ---Ó szólhattál volna, főnök. Én ezt egyszerűen megoldottam. Ami mostantól Kánon az nekem Legend, ami meg mostantól Legend az nekem Kánon. :badteeth:
--- Idézet vége ---
:worship: :worship: :worship:
Taníts még, Mester! :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése