HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (239/975) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 08., 14:47:46 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 08., 14:40:57 ---Nem, csak Frank Drebint kell megölnöm, mást nem. :)

--- Idézet vége ---
És akkor a királynő Galenre marad?  :brow:

--- Idézet vége ---
Ja. Éééén kinyirom őket...mind egy szálig. Egyébként jól telebasztátok ezt a fórumot a hétvégén.  Komolyan úgy érzem magam mint a Bucó Szetti Tacsiból  a papagáj. Fingja sincs hol van, de a műsort azt élvezi. :badteeth:  Bucó Szetti Tacsi ÉS Micike természetesen, mielőtt Tacsiról is kiderül Hogy Sith nagyúr és revansot nem vesz).

Egyébként tök jól elbeszélgettetek arról hogy Finn-nek milyen érzés meg nem érzés első döntést hoznia az Utolsó Jedik befejezésekor, de ő egy filmmel előbb hozott döntést azzal hogy dezertált, majd utána folyamatosan minden lépésével. Azt ne mondjátok hogy két filmen keresztül sodródott az eseményekkel, mert tökön bököm magam.

Goten56:
Gorgonita, a kérdésem Zajrusnak szòlt. Neki van problémája Chewie NJO-s halálával. Ami szerintem semmivel sem volt rosszabb Luke EP VIII-as halálánál. Sőt, annak legalább volt értelme és magyarázata. Miért kellett volna örökké élnie?

Timár Lénárd:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 09., 14:30:17 ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 09., 14:01:09 ---A Vector Primeban jòl meg lett magyarázva, hogy mitől esett le a hold. Akkor ezek szerint Lucas tönkretette az univerzumát mielőtt eladta. Az a legszomorúbb, hogy így a régi történeteket elfelejtik, és így számos megválaszolatlan kérdés marad. Pl. Hogyan halt meg Tholme? Mit csinált K'Krukh a Sötét idők és a Hagyaték kőzt? Luke és a többiek meddig éltek még?

--- Idézet vége ---

Eddig azt se tudtad, hogy miről van szó XD Btw szerintem irreleváns, hogy hogy magyarázták meg a holdat az, hogy miért ölték meg Chewiet totál elfogadhatatlan és gyomorforgató...

Hát ja megcsinálta a prequelst :D Igazság szerint az a helyzet, hogy a Chee idézetben ott a megfejtés... a TCW-t a rajongók egy kis látta és annak a számnak az ezredéke, aki valaha EU könyvet fogott a kezében, és annak a töredéke, aki mindent olvasott... a legtöbb panaszkodó konkrétan be tudja dobni Thrawn és Mara Jade nevét esetleg KotORozik egyet és kb ennyi kimerült náluk az EU tudás, most, hogy - mára már tetemesebb, de még mindig menedzselhető mennyiségű - tiszta lapra érkeznek totál új anyagok meg be se próbálják őket nyavalyogva, hogy de ez nem a régi, a régi, amit nem ismernek egyáltalán :D Szerintem az SW rajongók egy része simán szeret nyavalyogni :D Btw én pl a Darth Vader v1-ig nem gondoltam volna, hogy HK-47-nél létezhet nagyobb pszichopata :D

--- Idézet vége ---
Megjegyzem, hogy személyes véleményem szerint a TCW nagy része is pocsék.  :hehe: :badteeth: Másrészt h rosszat cserélnek rosszra, akkor azt mondom, hogy felesleges volt. (Na, a Lázadók sorozat egy pozitív példa. A Solo-film meg egy negatív: valahogy könyvben a régi EU-ban jobban megcsinálták.) A yuuzhan vong-ok megjelenésekor pedig konkrétan felállt a szőr a hátamon. (Miiiééért? Ha nem Star Wars címke lett volna rajta, könnyebben elfogadtam volna.) Viszont a filmekhez nem kellett elolvasni egy csomó más kiadványt, hogy "élvezhesd" őket. Most meg ha bármikor kritizálja valaki az új trilógiákat, arra az a válasz a mostani rajongóktól, hogy olvasd el az előzmény-regényt, a képregényeket és vedd meg a porg-babákat (grillnyárssal együtt). Mer' abban van a válasz hogy ki volt Phasma, hogy alakult ki az Első Rend stb. Ez meg olyan, ahogy a Korongvilágon járnak az Operába: ahhoz hogy megértsd, miről énekel a kövér hölgy, előtte el kell olvasnod egy (!!!) füzetecskét. Tehát a filmeket csak azért néznénk, mert valamilyen művészi színvonalat képviselnek. Na ez utóbbi nem jön össze mindig...

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 09., 17:20:28 ---Mi volt  elfogadhatatlan Chewie halálában? Luke halála miért volt jobb?

--- Idézet vége ---

Fordítva Goten! Luke nem halhatott meg. Chewie halálát viszont jóvá hagyta. A New Jedi Order könyvsorozatról beszélünk, nem a Sequel Trilógiáról. :) És hogy miért? Chewie feláldozható volt, az aranytojást tojó tyúkok, akikkel borítókat lehetett eladni, nem.

Goten56:
Mi volt  elfogadhatatlan Chewie halálában? Luke halála miért volt jobb?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése