HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Chewie haláláról én a következőt olvastam. Az írók -akik szvsz nem inkompetensek - szerettek volna végre valahára generációt váltani, hogy ne mindig Luke, Leia és Han legyen a főszerreplő, és megkérdezték Lucast, hogy kit ölhetnek meg a régiek közül. A benyújtott lista élén Luke szerepelt. Lucas mindenkit kihúzott a listáról, amíg Chewie-hoz ért. Őt vagy kifelejtette, vagy direkt nem húzta ki.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 09., 14:01:09 ---A Vector Primeban jòl meg lett magyarázva, hogy mitől esett le a hold. Akkor ezek szerint Lucas tönkretette az univerzumát mielőtt eladta. Az a legszomorúbb, hogy így a régi történeteket elfelejtik, és így számos megválaszolatlan kérdés marad. Pl. Hogyan halt meg Tholme? Mit csinált K'Krukh a Sötét idők és a Hagyaték kőzt? Luke és a többiek meddig éltek még?
--- Idézet vége ---
Eddig azt se tudtad, hogy miről van szó XD Btw szerintem irreleváns, hogy hogy magyarázták meg a holdat az, hogy miért ölték meg Chewiet totál elfogadhatatlan és gyomorforgató...
Hát ja megcsinálta a prequelst :D Igazság szerint az a helyzet, hogy a Chee idézetben ott a megfejtés... a TCW-t a rajongók egy kis látta és annak a számnak az ezredéke, aki valaha EU könyvet fogott a kezében, és annak a töredéke, aki mindent olvasott... a legtöbb panaszkodó konkrétan be tudja dobni Thrawn és Mara Jade nevét esetleg KotORozik egyet és kb ennyi kimerült náluk az EU tudás, most, hogy - mára már tetemesebb, de még mindig menedzselhető mennyiségű - tiszta lapra érkeznek totál új anyagok meg be se próbálják őket nyavalyogva, hogy de ez nem a régi, a régi, amit nem ismernek egyáltalán :D Szerintem az SW rajongók egy része simán szeret nyavalyogni :D Btw én pl a Darth Vader v1-ig nem gondoltam volna, hogy HK-47-nél létezhet nagyobb pszichopata :D
Farek:
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 08., 23:06:25 ---Engem gyíkká változtatott... de már elmúlt. :)
Válasz? Farek? :D
--- Idézet vége ---
Akkor majd jól hidat építünk belőled. :brow:
Goten56:
A Vector Primeban jòl meg lett magyarázva, hogy mitől esett le a hold. Akkor ezek szerint Lucas tönkretette az univerzumát mielőtt eladta. Az a legszomorúbb, hogy így a régi történeteket elfelejtik, és így számos megválaszolatlan kérdés marad. Pl. Hogyan halt meg Tholme? Mit csinált K'Krukh a Sötét idők és a Hagyaték kőzt? Luke és a többiek meddig éltek még?
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 09., 12:53:15 ---Chewbaccára mikor esett rá egy hold? Kíváncsi lennék, hogy Lucasnak mennyi köze volt a TCW ökörségeihez.
--- Idézet vége ---
The New Jedi Order: Vector Prime :nezze:
Maul az 100% ő volt mármint csak a feltámasztás... a lánya rendezte az adott részt :D De ez csak a feltámasztás volt utána, hogy elkezdett ügyködni végül Sidiousnak kellett a csőrére koppintania mert jelentős játékossá vált az már Filoni... ahogy a végjátéka is a REBELS-ben, mikor megpróbálja Ezrát a padawanjának fogadni :D
Aztán pl nekem alapjáraton nem tetszett Lucas sztorija a Darksaber-rel kapcsolatban ő csak annyit írt, hogy generációkkal korábban a mandalore-iak lenyúlták a Jediktől és azóta rengeteg Jedit levágtak vele... sokkal jobban tetszett Filoni javítása a sztorin miszerint a kard eredetileg egy mandalore-i Jedi-é volt - pontosabban az első mandalore-i Jedié - és így jelentős kulturális értéket képvisel számukra nem csak egy gyilokeszköz :D
Biztos interjúkból egyebekből össze lehet kaparni még ilyen dolgokat van belőlük egy-két tonna... pluszban, hogy rengeteg dolgot hoznak vissza a Legendsből kánonba így extrán érdekes ezeket az apróságokat követni és utánajárni mert minden mögött van egy-két sztori :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése