HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Goten56:
Csak azt ne. Akkor már inkább Shaak Tit, ròla úgyse tudunk semmit a háború òta.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 13., 12:39:52 ---Jövő karácsony körül új SW játék jelenik meg Jedi: Fallen Order címmel. A két trilògia közt fog játszòdni egy padawan főszereplésével. Kit látnátok benne szívesen? Persze Vaderen kívül, mert ő egyértelműen benne lesz. Mit szòltok hozzá?
--- Idézet vége ---
Hát attól függ, hogy mennyire játszódik közel az EP III-hoz... mármint mire Vader elindult kardot kajtatni magának addigra már csak maréknyian maradtak a Jedik közül... persze új karaktereknek, meg akiknek nem mutatták a halálát mindig van hely... meg, hogy mennyire ássák bele magukat a Battlefront II sztorimódja ilyen szempontból pl hibátlan volt mert utaltak ott képregényekre, könyvekre mindenre, amire csak kellett... mert pl Chanath Cha-val érdekes lehetne találkozni miután meglépett a Vaderrel való találkájáról, vagy kicsit korábban esetleg Ferren Barral... de az Inkvizítorok háttérsztoriját is bővíthetnék elvégre egytől-egyig bukott Jedik és bár elég hamar elbuknak a kitartóbbak másfél évtizedig vadásszák a Jediket... de attól függ mekkora területet fednek le jöhetne Enfys Nest édesanyja meg a Cloud-Riderek, de Maul, Ahsoka, Rex, Kanan vagy klasszikusabbak, mint Jabba, Bail Organa... esetlegesen Quinlan Vos bár annyit emelgetik a Darth Vader v2-ben, hogy szerintem ő lesz a következő Vader listáján :D
Goten56:
Jövő karácsony körül új SW játék jelenik meg Jedi: Fallen Order címmel. A két trilògia közt fog játszòdni egy padawan főszereplésével. Kit látnátok benne szívesen? Persze Vaderen kívül, mert ő egyértelműen benne lesz. Mit szòltok hozzá?
Timár Lénárd:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 12., 12:53:51 ---Basszus, itt csak nekem volt tök jó az Utolsó jedik? :headscratch:
Ez a Finn meg hozott-e döntést vagy mindig csak parancsot teljesített vita annyira fölösleges.
Miért gond, hogy rohamosztagosként nem csinált mást, csak a parancsokat teljesítette? Azért katona. A lázadóknál szintén csak követte a parancsokat. Ja, hogy az egy másik katonai szervezet. Akkor talán ezért. Szóval tényleg nem értem, hogy miért ennyire fontos ez.
Különben is volt egy rakás saját döntése. Leginkább az, hogy megszökik a lázadóktól, mikor nagyon veszélyes lett a helyzet. De a csaj abban is megakadályozta.
De előtte is lelépett az Első Rendtől, elvette a pilóta dzsekijét, hazudott arról, hogy kicsoda valójában, majd pedig Kanata helyén is lelépési lehetőséget keresett. Szóval egy rakás döntést hozott. És tényleg nem értem, hogy ez miért ilyen fontos. :nemtudom:
Na, és most, hogy bedobtam pár dolgot az üstbe, csak hátradőlök és várom, hogy felforrjon. ;D
--- Idézet vége ---
Mint többször irtam, nem nekünk van gondja vele, hanem Rosenak. De többet nem lehet kihozni már ebböl a témából tényleg.
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 12., 15:08:32 ---Agent of the Empire, csak az autocorrect megint szivatott. A két trilógia közt játszòdik. Angolul olvastam pár éve. Hozta amit vártam tőle.
--- Idézet vége ---
Jah. Így már ismerem. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése