HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Goten56:
Azért ez borzasztóan méltatlan, hogy egy Galactic Atlasbòl kell egy ilyen jelentős karakter haláláròl értesülni. Az ő főszereplésével is megnéznék egy önállò filmet. Vagy akár úgy ahogy van a Jedi Tanács is megérdemelne egyet. A klònháború előtti időszak is elég hiányos a Disney kánonban. Remélem, legalább a játék főszereplője valamelyikük padawanja lesz. Kaján is jobb volt így, hogy ismert karakterhez lehetett kötni.
zajrus:
Ja a Star Wars: Galactic Atlas megerősíti, hogy Vader ölte meg a templomban :nezze:
A kivágott jelentek érdekes kategória, igazából jelenetfüggő... pl a Wampa-ajtót már 100%-ban újra kanonizálták és van, amit még kánonként kezelnek, de van, amiket nagyon nem... illetve Lucas módosításai még ilyenek #HanShotFirst...
Aldarion:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 13., 17:33:55 ---A kivágott jelenet olyan mintha meg se történt volna. A TFU meg sehogysem fér bele a Disney-univerzumba. Így lényegében semmit se tudunk.
--- Idézet vége ---
Én nem is azt mondtam, hogy számít vagy se, hanem azt, hogy tudtommal az ő halálára van a legtöbb alternatíva...
Egyébként a kánon jelenleg úgy kezeli, hogy a meditáció közbeni halála a valós, erre több helyen is utaltak már - egyebek között a The Clone Warsban is szerepelt, amikor Yodának látomása volt a 66-os parancsról. És mivel az utóbbi időben igyekeznek a kánon részeként elfogadtatni a TCW-t és a Rebelst, így sokan kánonnak tekintik Shaak Ti halálát is. Hogy aztán ezen változtatnak-e a jövőben az jó kérdés, de én nem hinném.
Goten56:
A kivágott jelenet olyan mintha meg se történt volna. A TFU meg sehogysem fér bele a Disney-univerzumba. Így lényegében semmit se tudunk.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 13., 15:14:08 ---Csak azt ne. Akkor már inkább Shaak Tit, ròla úgyse tudunk semmit a háború òta.
--- Idézet vége ---
Dehogynem. Azt, hogy talán ő az egyik legtöbbször megölt Star Wars karakter... :nezze:
* a Sith-ek bosszújának egyik kivágott jelenetében Grievous tábornok végzett vele még valahol a film elején
* egy másikban Anakin öli meg meditálás közben, már Darth Vaderként a Jedi templom kiirtásakor
* a Force Unleashed-ben meg lényegében megölte magát, miután Starkiller legyőzte
Innen nézve szerintem igazából csak az az egy kérdés szorul tisztázásra, hogy akkor most melyik volt a valódi halála...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése