Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 393233 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Pókember
« Válasz #405 Dátum: 2007. Január 02., 18:50:32 »
Harmincegyedike óta én sem tudtam rá felmenni, de ezt az összes uw oldalra elmondhatom. Milyen jó, hogy a képgyűjteményt nem oda, hanem az extrára raktam  .
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Pókember
« Válasz #404 Dátum: 2007. Január 02., 15:23:45 »
Ja. a Spidertom fóruma sem létezik jelenleg.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #403 Dátum: 2007. Január 02., 12:54:10 »
Oké! Köszi!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Pókember
« Válasz #402 Dátum: 2007. Január 02., 12:14:25 »
Az uw mostanság többet döglött, mint élő. Sajna szerencse kérdése, hogy bejön-e egy oldal rajta, vagy sem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #401 Dátum: 2007. Január 02., 11:56:14 »
Nem tudom megnézni Sosi oldalát!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #400 Dátum: 2006. December 14., 11:15:59 »
Jó hogy mondod, majd meg is nézem, van-e ott olyan póksztori, amit még nem olvastam, de most sajna nincs mese, neki kell álnom a házidogámnak.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #399 Dátum: 2006. December 14., 10:16:42 »
Nem kicsit pofátlan reklám, de akinek Pókember-hiánya van, vagy csak szereti a Stan Lee-féle képregényeket, az látogasson el sosi oldalára.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #398 Dátum: 2006. December 12., 20:30:45 »
Talán az volt az indok, hogy már nálunk is pont azon történetek mentek amik a klón sztorihoz vezettek (kicsit nagy kitérő lett volna), és mikor már megszületett a döntés, hogy tripla méretű lesz a lap, azzal szépen át is ugrották ezt a Vészmanós történetet. Mert hát ez a Vészmanó él történet amerikában 1997-ben jelent meg és a lap átalakítása nálunk 1999-ben volt.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 12., 20:31:38 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #397 Dátum: 2006. December 12., 20:22:53 »
Idézetet írta: pepo05
Szerintem az indok egyszerű. vészmanóból elég részünk volt, illetve a kiadónak más tervei voltak.  bár ezzel nem mondtam sokat.
Oké, az tény, hogy az öreg röpdeszkás tényleg kicsit sokat szerepelt a magyar lapokban, de pont az utolsó, mindenre választ adó rész kellett kihagyni?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Pókember
« Válasz #396 Dátum: 2006. December 12., 17:19:23 »
Szerintem az indok egyszerű. vészmanóból elég részünk volt, illetve a kiadónak más tervei voltak.  bár ezzel nem mondtam sokat.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #395 Dátum: 2006. December 12., 11:26:13 »
Sziasztok, néhány hónapja regisztráltam a képregény netre, ahol kiskölyök karácsonyos vigyorával vettem észre, hogy fönt van a régi Pókember sorozat. A hét végén olvastam el azt a számot, ahhol kiderül az igazság Nedről. Na már nem is volt más dolgom, mint itt elolvasni a remekül honosított "Vészmanó él"-t. Megköszönném, a honosításban részt vevőknek, hogy választ kaphattam jó pár kérdésre. Nem is értem, hogy ez a történetet, hogyhogy nem adták ki régebben a "Csodálatos" cím alatt? Hiszen azért Vészmanó az egyik legjelenetősebb ellenfele volt a Pókfejnek. Mindegy, ezt a hibát ti pótoltátok, ugyhogy mégegyszer  .
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 12., 11:27:07 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Pókember
« Válasz #394 Dátum: 2006. December 08., 11:28:05 »
Értem, kösz a felvilágosítást.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #393 Dátum: 2006. December 08., 10:54:34 »
A one-shotokat is v1 #1-el jelölik, ez a törvény (hacsak nem kap Graphic Novel vagy más, egyértelműen megkülöönböztethető jelölést). Annak a képregénynek nincs folytatása.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Pókember
« Válasz #392 Dátum: 2006. December 08., 10:49:11 »
Én tegnap olvastam a "Befutott Emberek"-et. Nekem nagyon tetszett.   Jó a rajz, ütős a sztory. A fordításhoz is gratulálnék, azért itt volt lefordítandó szöveg rendesen. A beírás is minőségi munka.   Láttam, hogy ez a Vol1 No1. Vagyis elvileg van folytatása. Engem személy szerint nagyon érdekelne. Várható, hogy honosítjátok?
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Pókember
« Válasz #391 Dátum: 2006. December 02., 19:33:04 »
Kösz Az új MTU-t !
Nagyon jó lett!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #390 Dátum: 2006. December 02., 13:48:15 »
Azok a 80-as évek! Megalomán főgonoszok, akiknek agyára ment a professzori, doktorátusi stb titulus, meg az egyetemi évek. Taktikai gyengeségüket csata közben ellenfelüknek kibeszélő békaruhás ügynökök. Múzeumból lopott szélkristályoktól működö generátor. A főgonosz világpusztító terveit hűségesen követő világlakók -akiknek felteszem egy rokonuk sem él nagyvárosban...
 Mit is fűzhetnénk még hozzá? Egyszerűen nagyszerű.   Csodakapitány meg az egyiki kedvenc karakterem. Most is aranyos volt, amikor párszáz emeletes zuhanását később úgy kommentálta, hogy picit megijedt.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 02., 13:49:17 írta Gorgonita »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #389 Dátum: 2006. December 02., 07:38:56 »
Nekem is sikerült elolvasnom a történetet. Elég érdekes. Bár ez a közgazdász bácsi féle magyarázkodás nekem is egy kicsit erőltettnek tünt, de ez betudható annak is, hogy a bácsi biztosan a gumiszobában végzi majd egy aranyos Pókember mintájú kényszerzubbonyban. Viszont a vége felcsigázott. Általában az ilyen langyosan kezdődő sztorikból szoktak a végén egészen jó történetek kikerekedni. Úgyhogy várom a folytatást, hogy beigazolódjon a sejtésem. Addig is köszönöm talgabynak és Dórikának ezt a történetet.   Szép munka volt.

u.i.: Nekem úgy rémlik, hogy egyszer volt már olyan, hogy Csodakapitány nem tudott visszaváltozni emberi alakra. Vagy nem?

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Pókember
« Válasz #388 Dátum: 2006. December 01., 23:56:30 »
Na elolvastam én is. Emberek hol van az olvasói had?! Fekete pókruha...non plus ultra, hogy ez mé a szimbióta. Ennek örülök.
Amúgy a sztori nem volt igazából valami nagy szám, jól indult, érdekes volt látni, ahogy Csodakap nem tud visszaváltozni, meg a zöld faszik hogyan tűnnek el...de ez a túlnépesedés magyarázat elég elcsépelt lett így a végére...ahogy a megoldás is. Úgy bírom már az olyan régi sztorikat, amikor egy ilyen világot pusztító katasztrófát ilyen egyszerűen oldanak meg.   Végülis nem hülyeség a magyarázata, de én valami komolyabbra számítottam. Viszont a vége érdekessé tette, kíváncsi vagyok a kövi számra.
Nagy köszönöm gabynak és Dórikának!

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
    • http://
Pókember
« Válasz #387 Dátum: 2006. December 01., 22:15:19 »
Örülök, hogy tetszett a sztori...
Köszi!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #386 Dátum: 2006. December 01., 20:00:01 »
Azért ne feledkezzünk meg a fáradhatatlan beírójáról sem.  De mindenesetre köszönöm a köszönömöket Dórika nevében is.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 01., 20:00:14 írta talgaby »

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
Pókember
« Válasz #385 Dátum: 2006. December 01., 19:41:37 »
Én is elolvastam a csodakapitányos sztorit, és egész jó lett. Kössz a fordításért*!

* és a beírásért
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 01., 20:50:39 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #384 Dátum: 2006. December 01., 17:16:38 »
Idézetet írta: galamb
De lehet, hogy csak velem van a baj, hogy nem szeretem és ismerem annyira az angyalokat.
Nem lehet, hanem biztos. Szóval irány menni olvasni az Angyalokat, és az ő témájukba is véleményezni  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Pókember
« Válasz #383 Dátum: 2006. December 01., 11:25:20 »
Elolvastam a Pókember-Csodakap sztorit, tetszet, csak szerintem jobb lett volna, ha egy részesre írják meg: csunya közgazdász bácsit elviszik a börtönbe, Kapitánynak meg nincs semmi baja, és mindenki megy a maga dolgára. De lehet, hogy csak velem van a baj, hogy nem szeretem és ismerem annyira az angyalokat. De a fordításra-beirásra nem lehet panasz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #382 Dátum: 2006. November 26., 13:18:11 »
Idézetet írta: pepo05
Hát, nem akarok semmit sem lelőni, de számodra még lesznek meglepetések a sztoriban.
Sejtem, hogy így lessz. Már a 100-dik számban is érdekes volt a Gwen-Vérontó társítás. Abban a számban van egy összefoglaló is, de még nem akartam elolvasni (főleg, mert le kéne fordítanom, amihez nincs olyan sok kedvem mert annyira nem vagyok profi angolból). Meg hát azért tényleg nem akarom előre megtudni, hogy mi lesz.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Pókember
« Válasz #381 Dátum: 2006. November 26., 13:03:14 »
Idézet
De lehet, hogy direkt ez volt vele a cél, mivel itt nem akarták megölni. Így már nem sajnálja annyira az ember, hogy ha nem őt választja Peter, hanem MJ-t.
Hát, nem akarok semmit sem lelőni, de számodra még lesznek meglepetések a sztoriban.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #380 Dátum: 2006. November 26., 12:40:37 »
Pepo, ebben teljesen egyettértünk. Nagyon elrontották ezt a karaktert. De lehet, hogy direkt ez volt vele a cél, mivel itt nem akarták megölni. Így már nem sajnálja annyira az ember, hogy ha nem őt választja Peter, hanem MJ-t.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Pókember
« Válasz #379 Dátum: 2006. November 26., 12:29:55 »
Idézet
Bárcsak az Ultimate-ben is ennyire kiteljesedne ez a viszony.
Álmodik a nyomor. Ultimate Gwen még az eredeti árnyékához még messziről sem közelít.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #378 Dátum: 2006. November 26., 12:13:20 »
Idézet
csak itt nyíltan volt szó olyan dolgokról, amiket ugyan sejtettünk, de nem mindig mondtak ki
Pont ezért mondtam, hogy nagyon jól közelíti meg a témát. Tudtuk eddig is, hogy mi volt köztük, de most teljesen más szemszögből láthattuk. Bárcsak az Ultimate-ben is ennyire kiteljesedne ez a viszony. Bár az ottani Gwen-nek már nincs meg az a varázsa, mint amit itt egészen jól láthattunk.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Pókember
« Válasz #377 Dátum: 2006. November 26., 12:07:12 »
Igazából szerintem olyan sok újdonságot nem hozott a Peter-Gwen kapcsolatba, csak itt nyíltan volt szó olyan dolgokról, amiket ugyan sejtettünk, de nem mindig mondtak ki.A vége elég megható.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Pókember
« Válasz #376 Dátum: 2006. November 26., 09:45:38 »
Én is éppen most olvastam el a Pókember Kék-et, és csak egy szó jut róla eszembe. Fergeteges. Nagyon rég nem olvastam ennyire jó Pók-sztorit. Egyszerre volt drámai   és szórakoztató (pl Peter tejbajuszán hanyattvágtam magam  ). Szerintem eddig ebben tudták a legjobban megközelíteni Gwen és Peter kapcsolatát. Úgy olvasnám ezek után Peter és Gwen kalandjait. Valamint ahogy kinézett Gwen az utolsó részben attól lehidaltam  . Ez is megjelenthetne nálunk különszámban, mert szerintem sokkal jobb volt mint a Sors Hálójában című sztori.
A minőségével pedig nekem sem volt bajom. Annyira nem volt szembetűnő. Köszönet érte.