Transformers: gyűjtöttem, megszűnt.
Spawn: gyűjtöttem, megszűnt.
Marvel Extra:gyűjtöttem, megszűnt.
Pókember: gyakran vettem, megszűnt.
Kérlek, soha többé ne gyűjts semmilyen képregényt...
Ja, pár éve elkezdtem gyűjteni egy Nagy Magyarország c. történelmi magazint mondván, ezer éve nem gyűjtöttem már semmit. Megszűnt.
Elkezdtem gyűjteni (kb akkoriban) a Történelemportál c. folyóiratot. Megszűnt.
Haditudósító. Gyűjtöttem. Megszűnt.
Ezekkel a gyűjteményes keményfedelesekkel leálltam 2 éve, kingpineset nem is kezdtem gyűjteni, szóval mindenki fellélegezhet.
Már csak töri témában veszek szakkönyveket, ott azért kell szorítani, hogy be ne dőljön a nyomdaipar. Mondjuk az elektronikus könyv nem tudom, mikorra törli el a papírt. A változások sebességét mindig túlbecsülik (pl a '94-es időzsaru szerint 2004-ben elég futurisztikus kávéfőző-autók közlekednek, plusz Vissza a jövőbe), de szerintem 50 év még simán van a nyomtatott iparban. Szerintetek?
Micho, az újságos hölgy ugyanaz a személy, akitől Farek 2000-ben kérdezte a Pókfejet? Durva, hogy ilyen sokáig azonos helyen van! Manapság nem megszokott, hogy valaki pár évente nem vált önszántából, vagy kényszerből.
Sepi, igazat adok, a 120. körül a színvonal már vicc volt, de igazából számomra már a 100. szám után kezdett megváltozni. Akkoriban volt még egy venomos, az még okés volt, de utána már nagyon új sztorikat adtak, amik ráadásul nem is voltak jók. Mindenesetre elég szembeötlő volt, hogy a régebbi, klasszikus részek után 1-2 év alatt megváltozott a történetek stílusa. Mcfarlane pl csak úgy, a semmiből csapódott be és mint az Armageddon sziklája, nem hagyott maga után életet.
Nekem a csúcs kb a 01-60 közötti számok. Régi Tarantella, Bulldi, Bandaháború (tudom, utóbbit sokan nem szeretik), Vészmanó. Utána már kezdett nem klappolni. Számomra.