1/2 Off: az exosceleton nem páncél, semmi köze ahhoz, legalábbis műszaki értelemben. Ez tulajdonképpen egy külső váz, ami mintegy csontváz merevíti a testet, de nem fedi be. A többek között a Japánok is kisérleteznek vele. Természetesen sok értelme nem volna a dolognak, ha nem tennénk rá egy kis szervó-rásegítést. Ők az első szériákat öregenek történő felhasználásra készítenék (egyelőre kisérleti stádiumban van) majd a későbbi jóval erősebb modelleket katonai alkalmazásra szánják. Természetesen ne egy naaaagy gépezetet képzeljetek el, hanem egy kompakt méretű valamit. Nem növeli meg irgalmatlanul az erejét senkinek, inkább a test saját erejét egészíti ki. Csomó képet láttam már kisérleti modellekről, nem csak japánt... az sg hírlevelében is volt már róla szó. Ha valaki talál képet majd belinkeli, nekem most nincs kedvem hozzá.
Pókember Egéségügyi papír: (közkeletű nevén budi-papir) Miután sikeresen kiröhögtem magam a "bórítón", aminek faarcal elkövetett honosítása; -beleértve a felhívást miszerint: kétrétegű mínőségi papírból - 325 lap- - Nem kevés gyomorgörcsöt okozott, továbbgörgetem a gurigát.
Rövid vélemény a sztoriról: hozza az ebben a "műfajban" elvárt maximum 3 perces olvasási élményt, aminek letelte után egy jól eső vigyorral a papír eredeti rendeltetése szerinti felhasználása nem várt jólérzéssel tölthetne el bennünket: ez a sztori olyan gyenge hogy legszívesebben én is kitörölném vele ... persze ez a monitorral nehézkes volna.
Alapos elemzés után arra a felfedezésre jutottam, hogy a művön itt-ott fellelhető bara foltocskák azt sejtetik , hogy a bescanelt példány már bizony valószínűleg közelebbi kontaktusba került valaki hátsójával ...
És amitől elhültem: A Marvel még a nevét is adta hozzá... én a helyükben fű alatt dobtam volna a nilvános wc-ket ellátó nagyker polcaira, majd pedig bőszen a kínaiakra mutogattam volna, miszerint hamisitvány
Összegzés a magyar változathoz: Köszönet Michonak hogy ezt a verziót kivakarta a szarból számunkra
(ha valakinek lenne tudomása Amerika Kapitányos változatról - így a Civil War kapcsán - akkor szóljon, mert szívesen kényeztettném a hátsómat Kapi képmásával )