HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (19/267) > >>

Feast4:
Egy kérdés. Olvasztár egy ideig jó fiú volt. Gondolom ez se tartott örökké úgye?

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2017. Május 11., 12:36:24 ---Látszólag megölték, úgy rémlik.

--- Idézet vége ---
És a Marvelt ismerve szerinted mennyi ideig maradt halott? ;)

turkia:
Köszi a választ, Sepi! 06:46? Koránkelő. :)
Nekem a képregények maradék néhány oldalain szereplő sztorik általában nem tetszettek, mert elég olcsónak tűntek. Mai fejjel pedig egyértelműen látom, hogy harmadvonalasak.
Mondjuk a Rozsomák-Kitty Pride sztori nem volt gáz, Ogun pedig kimondottan tetszett. Szomorú maszk, japán-hatású ruha, kard.  Ő egyébként valami démon, vagy ember? Esetleg Rozsi régi mestere? Már rég nem vettem elő azokat a számokat, nem emlékszem. Látszólag megölték, úgy rémlik.

Sepi:
Szerintem inkább az állt a háttérben, hogy akkoriban elég sokan kérdezték a levelezési rovatban (legalábbis úgy rémlik), hogy Köpeny és Kard visszatér-e valamikor (ez megint betudható annak, hogy kicsi rálátásunk volt a Marvel univerzumra és olyan karaktereket kértek az olvasók akikkel már találkoztak, legyenek azok bármennyire is gyengék). Gondolom ezért kerestek olyan sztorit, amit le lehetne adni velük, és ezért eshetett erre a Marvel Team-Up sztorira a választás. Ebben benne voltak ők is és Pókember is, valamint az akkoriban népszerű X-Menből az Új Mutánsok. Más ilyen sztorit nem is tudtak volna választani, többet nem is szerepeltek együtt Pókemberrel.

turkia:
Köszi a Múzeumnak az olvasztáros történetet!
Az első sztori elég jó, anno is tetszett, de a második... gyerekkoromban is minden idők talán leggyengébb történetének tartottam, Köpeny, Kard, kismutánsok, meg valami banda, ami elrabolja őket, úgy rémlik, így volt. Ráadásul ez a Köpeny-Kard agónia elég sok számon keresztül tartott, a szerkesztő valamiért nagyon bízott ebben a történetben, hogy leadta... ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése