HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
turkia:
Köszi az új Pókembert! Ez a történet régen is tetszett, jó volt újraolvasni. Várom a következő számot, ahol összecsapnak Sírkővel. Annak ellenére, hogy itt csupán egy tartósítószer áll az események hátterében, jó kis sztori, nekem legalábbis valamiért nagyon bejön. Köpeny és Kard "kalandja" persze ebben a számban is büntet. :cool:
Erről a Diox-3 vegyszerről eszembe jutott a Trioxin 2-4-5, emlékeztek rá, hogy miből van? ;)
KiD:
Egy ősz szakállas-bajszos, látszólag félisteni hatalommal bíró ember, akit valamiért nagyon érdekel Pókember és az öccse, Ben Reilly a klón történetek idején. Egy csapat töketlen emberével járja a világot, a kedve szerint alakítja a valóságot és mindenféle tesztek elé állítja a két pókot. Később kiderül, hogy mégsem mindenható, viszont el tudja hitetni másokkal, hogy körülöttük minden a feje tetejére áll. Mivel nem illet túlságosan a Pókember történetekbe, mindenki rühellte (én nem), ezért az amúgy is gyászos klón saga után inkább nem használták már.
Feast4:
A multkorában lapozgattam a Marvel dazte baset és találtam egy pók ellenfelet akinek elég kurta volt a leírása viszont elég sokszor visszaköszönt a neve. Judas Traveler.Róla mit kell tudni?
turkia:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Május 11., 14:32:33 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2017. Május 11., 12:36:24 ---Látszólag megölték, úgy rémlik.
--- Idézet vége ---
És a Marvelt ismerve szerinted mennyi ideig maradt halott? ;)
--- Idézet vége ---
Esetleg annyi ideig, mint amit Oki Doki, a Vészmanó, vagy kb bárki mondjuk a Mesterbűnözők közül tartósan a sitten töltött? :D
A Ryker szigeten leszerelhetnék már azt a forgóajtót.
Kis színes:
pont most beírtam a gogléba a Ryker szigetet. Első találat:
"A Megtorlót visszaszállították a Ryker szigetre, ahonnan hamarosan ismét megszökött."
:sm-clap:
Sepi:
Nem igazán. Később, a Hihetetlen Pókemberben is megjelent egy olyan sztori amiben ismét begőzölt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése