HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
scorpi:
Helló!
Szuperek ezek a Pókemberes képregények!
Köszi! Kérdésem, hogy nem indulna esetleg egy afféle Pókemberes rovat, ahol a régi magyar kiadásból, (és az esetleg Spidertomról is) kimaradt történeteket honosítanátok?
Főleg mivel amennyire tudom, már a hazai kiadás is teljesen megszűnt március óta, és már sehol nem adják ki ezeket, beleértve a többi honosító oldalt is.
?
zoli:
üdv.Kösz a klasszikus történeteket,jó volt olvasni eredeti még Stan Lee által irt sztorikat :worship:
keildavid:
Köszönöm a klasszikus Pókember néhány részét! :worship: :worship:
Ezek tényleg régi történetek a '60-as évekből. És igen, tudom, hogy a sosi oldalán is olvasható. És persze azt is értem, hogy ott már semmi se történt.
Mysterio-ról mindig érdekes volt, hogy hogyan csinálta a csapdát, amit Pókember ellen használt. De erről már kezdet kiderülni pontosan, hogy nagyrészt illúziókat tud kelteni.
És tudom, még nincs vége. Mert még lesz pár ilyen klasszikus Pókember képregény, amiről a főoldalon is megvan említve.
Jason Todd:
Köszi a Pókember részeket!Nagyon jó újra olvasni!Várom a holnapi frissítést!
Asys:
Én is köszönöm az eddig kikerült négy részt! :worship:
Hangulatos kis történetek ezek, a rég jól ismert ,,elemekkel'': az idegbeteg kefefejűvel :badteeth: ,a mindig józanul gondolkodó, bölcs Joe Robertson-nal, a törékeny, betegeskedő May nénivel és a csóró, (még) tapasztalatlan, de a végtelenségig szerethető hőssel! :bravo:
Megnéznék egy Ka-Zar vs. Kraven bunyót! :brow:
Mysterio sátáni terve tényleg nem volt semmi, ravasz ellenfél!
Peter emberfeletti akaratereje és kitartása viszont kifogott rajta! :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése