HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Asys:
Én is örülök neki, hogy több Pókember képregény lesz majd az oldalon! :ugral:
(Marvel Csapat történetek lesznek majd még a Zsákon?)
Köszönöm a 71.-et és a 72.-őt! :worship:
May néni most tényleg jó színben volt! :badteeth:
JJJ nem semmi fazon, égő szivarral a szájában elalszik a kórházi (!) ágyon... ;D
Varangy most viszonylag normálisan viselkedett... :badteeth:
Higanyszál se semmi; elmegy az Angyalok-hoz, akik nincsenek otthon, erre gondol egyet, nosza rajta, elkapom Pókember-t (azon csodálkoztam, hogy otthagyta Wandá-t)... ;D
Az AoA-ban szimpatikus karakter volt; én szerettem akkor is, amikor az X-Faktor tagja volt! :rolleyes:
Rengető itt tényleg elég kemény ellenfél volt!
Aztán az idő múlásával egyre jelentéktelenebbé vált...
Kiderült a későbbiekben, hogy mi lett a táblával?
scorpi:
:D
Köszi szépen a válaszokat és előre is a honosításokat!
Már virul a búrám előre!
Galamb:
Köszi az újabb részeket! Mindkettő szórakoztató volt, Annál a szövegnél, hogy May néni kivértelessen nincs a halál közelében, beröhögtem ;D. A Rengetős résznél azt nem nagyon értettem, hogy a sajtó honnan tudta meg, Stacy kapitány hol őrzi a kőtáblát, ez kissé erőltetett volt.
talgaby:
Igazából egy cirka kéthavi-negyedéves klasszikus ASM-sorozat várható maximum, attól függően, kimre hogy bírja és tart kedve hozzá. Pókból csak a Lee-féléket meg a Spectacular v1 első évtizedét volna kedvem amúgy is fordítani, meg a Claremont-féle MTU-kat (amúgy sanszos, hogy ha kimre marad, akkor ezek fognak hozzá kerülni).
zozi56:
--- Idézet ---Kérdésem, hogy nem indulna esetleg egy afféle Pókemberes rovat, ahol a régi magyar kiadásból, (és az esetleg Spidertomról is) kimaradt történeteket honosítanátok?
--- Idézet vége ---
Ráhibáztál. :) Igazából a mostani Pókember-minimaraton apropója az volt, hogy érkezett egy beíró (kimre), aki ezekkel foglalkozik, így remélhetőleg be tud indulni ez a részleg. Holnap már olyan történet következik, amit ő írt be, és eddig még sehol nem volt olvasható magyarul.
--- Idézet ---Főleg mivel amennyire tudom, már a hazai kiadás is teljesen megszűnt március óta, és már sehol nem adják ki ezeket, beleértve a többi honosító oldalt is.
--- Idézet vége ---
De, a Kingpin még foglalkozik Pókember-történetek kiadásával. Ha nem tűnik fel a Semicnek valamiféle utóda, át fogják venni a Polgárháborúhoz kapcsolódó történetek kiadásától az egészet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése