HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (125/267) > >>

zoli:
Üdv.A NET-en meg találtam Póki főiskolájának a VALÓSÁGBAN létező eredetiét , teljesen olyan mint a rajzon ;).Erre azért ügyeltek.Kiváncsi vagyok ki van.e ott irva {Ide járt közép iskolába Péter Parker a Pókember} :hehe:

Asys:
Queens ábrázolása különben tényleg valósághű! (Ahogy sok emlékműé, szoboré és híresebb épületé is természetesen!)
New York ,,kertvárosa''...  :badteeth:
Nem lenne semmi kikeresni, hogy pl. May néni házának címét megadták-e egyszer is, az eddig megjelent ,,pár'' száz Pókember képregény egyikében...  :badteeth:
Mondjuk a Vezér irodáját és Dr. Strange lakását/szentélyét megnézném a valóságban is!  :badteeth:

Én azt bírom, amikor Peter a legmagasabb felhőkarcolók mellett (felett!) képes hálóhintázni...  :dry:
Anno McFarlane alkotott hasonlókat...  :hehe:

kaine:
Egyszer olvastam, hogy a megadott házban (egyszer valahol megadták) nemcsak, hogy valóban egy Parker nevezetű család lakik, de velük szemben egy Osborn.  ;D

zozi56:
Forest Hills természetesen létezik a valóságban is, a Quiet Streetre már nem vennék mérget. De Forest Hills majdnem akkora, mint egy budapesti kerület, nem hiszem, hogy rá lehetne jönni, melyik ház May nénié.

zoli:
Folyt....meg találtam a NET-en Peter Parker házának rajzát,eszerint ;Ahogy ezt tudtuk is Parker a Forest Hills-en lakik .Magyarul talán.....Erdőhegyet  jelent :headscratch:.A Quiet Street-en.Ez a hely vagy valami hasonlő az igazi New Yorkban is létezhet

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése