HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
zoli:
Üdv,kíváncsi vagyok hogy mivel fogja ünnepelni a Marvel azt hogy jövőre lesz Póki 50 éves évfordulója .Ahogy a Sörözőben mondtam, fura hogy a főhős fiatalabb a róla szolló cimben,mint maga az újság ami rola szol ;).Lehet hogy a Póksziget már ennek az elő szele ,ki tudja lehet hogy elő veszik az eddigi ellenfeleit.PL Oki-doki, a külön féle manók ,Vész,Zöld,stb. Mindegyik klónját .Még akkor is ha már mind meg.meg haltak egyszer-kétszer.Hát őket is vissza -vissza eszi a fene :D Láttam a képeken hogy szegény Kaine-Tarantula-t ,valamiféle módszerrel át változtatják .Hm lehet hogy kár elsütni ezt a viccat :headscratch: Kicsit mintha erőltetett lenne :worship:
Ben Reilly:
Az utolsó két rész kivételével már évekkel ezelőtt lefordítottam az egészet. A Stomon nagyon sokáig kint is volt magyarul, de a designváltás során Tomi leszedte, vagy csak elfelejtette visszatenni. Ha szépen kéritek újra felteszi.
KiD:
Nem tudom, ki ismerte ezt az oldalt idáig, de hihetetlenül jó.
http://lifeofreillyarchives.blogspot.com/
Nekem kimaradt a Klón mizéria, csak pár rész van meg belőle (amikből a többi nélkül nem sokat értettem), plusz a magyar bevezetés. Ez a blog mindenesetre sokkal jobb szórakozás, mintha elolvasnám az egészet...
zozi56:
Kaine írt erről a Pókfejben.
KiD:
Én azt számolnám egyszer végig, hogy hány nap telik a Pókember füzetek szerint az első szám óta minimum. Azért minimum, mert ugye azt szokták jelezni, ha új nap jön, de azt nem, hogy hány maradt el az előző óta. Meg trükkös összeegyeztetni a különböző füzeteket. :D Nyilván csak a core lapokkal lehetne megtenni, de érdekelne, kb. mennyi jönne ki.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése