HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (118/267) > >>

talgaby:
Hidd el, ha a magyarokat húzná be valaki, azzal jobb eredményt érne el, mint a jelenleg leszedhető amerikai változatokból ugyanarra.
Azt lehetne esetleg, ha egy nagyon lelkes valaki összekaparná a dél-amerikai és az olasz vagy francia kiadások szkenjeit ugyanezekből és abba írná be, azok tényleg szépek szoktak lenni. csak akkor kéne egy külön ember, aki ezzel foglalkozik, és tudja, hol férjen hozzá ilyen eldugott dolgokhoz.

Galen:
lehet nem a magyar semic minőséget kéne archiválni. Nem? Elég a fordítást "archiválni".

Snake (XF):
Nekem úgy rémlik, hogy Galactus csak a Hihetetlen Pókembert húzta be, illetve Pókember vonalon még az Ultimate rémlik tőle, v1-es CsodaPókkal viszont nem találkoztam.

joustoe:
Vegyesen van sepi, galactus, illetve dead-es scan!

Feltölteni ide nem tudom hogyan lehet, emailben egy év a csatolás, msnre vegyél fel ha gondolod ott küldök neked
joustoe@gmail.com

talgaby:
Galactus is behúzta? Hmm... azokból lehet, ki tudnánk indulni. Jó volna látnom egy átlagos oldalt onnan, de emlékeim szerint ő az újságok állapotához képest egész jó szkeneket készített. Tudnál egy oldal betenni ide, ha megvannak neked? Nekem nincs DC++ a gépeimen, és zárt torrentoldalakon se vagyok fenn (mondjuk igazából nem is nagyon akarom egyiket sem).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése