HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Usagi Yojimbo:
--- Idézetet írta: Rebellis - 2012. Január 03., 22:16:59 ---Köszönöm az Amazing Spiderman-eket. Eddig az elsőt olvastam el, és nagyon nagy élmény volt. :) Viszont a szavazó rendszerrel most gondban vagyok, mert nagyon tetszik, hogy kirakjátok ezeket a képregényeket, de pl. nem adnék túl sok csillagot a rajzra... :nemtudom: Ettől eltekintve nagy ötlet és nagyon örülök neki, hogy olvashatunk ilyen régiségeket.
--- Idézet vége ---
Nekem ellenben nagyon tetszenek a rajzok, még ha kissé kezdetlegesek is. :cool:
zoli:
üdv,köszi ,Köszi,KÖSZI . :worship: :worship: :worship:
Rebellis:
Köszönöm az Amazing Spiderman-eket. Eddig az elsőt olvastam el, és nagyon nagy élmény volt. :) Viszont a szavazó rendszerrel most gondban vagyok, mert nagyon tetszik, hogy kirakjátok ezeket a képregényeket, de pl. nem adnék túl sok csillagot a rajzra... :nemtudom: Ettől eltekintve nagy ötlet és nagyon örülök neki, hogy olvashatunk ilyen régiségeket.
Usagi Yojimbo:
Köszi az Amazing Spider-man 8-at!!! :worship: :worship: :worship:
Igaz, hogy már SpiderTom által olvastam ezeket a számokat, mint ezt is, azonban nagyon örültem neki, mert
hiába töltöttem le régebben innen-onnan, az utolsó oldal mindig hiányzott, és most bepótolhattam :D .
Egyébként hogy-hogy nem a 3. 4. és 5. részt raktátok fel, és ugrottatok a 7. és 8.-ra( a 6.-at nem találtam semmilyen oldalon)? :headscratch:
Az Amazing Fantasy 15-ből kiadtok pár oldalt?
Galen:
Nem gondoltam volna hogy pont a spider-man-ból nincs szken, de hiszek neked. Csak hirtelen eszembe jutott nem is tudom melyik oldalon kintvan az ultimate SM magyar szkenje. Hát nem vágtam hátast tőle. De tény hogy a a régi SM-eknél maga a képregény színezése nyomdabarátabb volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése