HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (100/267) > >>

Ben Reilly:
A Skorpió a SHIELD őrizetébe került és különleges ügynökké képzik. A rajongók szerint nem elképzelhetetlen, hogy majd belőle is Pókember csinálnak ha Miles Morales befuccsol.

zoli:
U.I. Persze ,amint a másik rovatban mondtam, kószönöm a leirást Bennek. De hátha ki derült azóta több is a Skorpióról  ,hogy mi lett vele később .Vagy a klón- lánynak nem okozott -e tudat zavart az hogy őt egy fiúról klónozták  :brow:

zoli:
ÜDV, tudjátok-e mi történt később  az Ultimate univerzumbeli  Skorpióval, és Póklánnyal  :headscratch:

turkia:
Köszi a régi, még a Semic keretei között megjelent Pókembert! Amint megláttam a képet a főoldalon, azonnal tudtam, melyik számról van szó. A képregénygyűjteményem megbecsült darabja, imádom ezeket a régi részeket. Igazság szerint úgy vagyok Pókemberrel is, mint az Alakváltókkal. Csak a semices részeket szeretem. Na, szóval köszönet!!!

Blue S:
ASM 329.:

Mindig öröm olvasni egy hiánypótló részt!  :worship:
Graviton megleckéztetése ért számomra a legtöbbet. Tudom, hogy nagyon erős karakter, de hihetetlenül nagyképű is, ezért nagyon bírom azokat a képregényeket, mikor elverik.   :D
Loki hatalma már teljesen más: egyetlen újmozdulattal felülírni 3 őr programozását, ez nem semmi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése