HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Ben Reilly:
A Skorpió a SHIELD őrizetébe került és különleges ügynökké képzik. A rajongók szerint nem elképzelhetetlen, hogy majd belőle is Pókember csinálnak ha Miles Morales befuccsol.
zoli:
U.I. Persze ,amint a másik rovatban mondtam, kószönöm a leirást Bennek. De hátha ki derült azóta több is a Skorpióról ,hogy mi lett vele később .Vagy a klón- lánynak nem okozott -e tudat zavart az hogy őt egy fiúról klónozták :brow:
zoli:
ÜDV, tudjátok-e mi történt később az Ultimate univerzumbeli Skorpióval, és Póklánnyal :headscratch:
turkia:
Köszi a régi, még a Semic keretei között megjelent Pókembert! Amint megláttam a képet a főoldalon, azonnal tudtam, melyik számról van szó. A képregénygyűjteményem megbecsült darabja, imádom ezeket a régi részeket. Igazság szerint úgy vagyok Pókemberrel is, mint az Alakváltókkal. Csak a semices részeket szeretem. Na, szóval köszönet!!!
Blue S:
ASM 329.:
Mindig öröm olvasni egy hiánypótló részt! :worship:
Graviton megleckéztetése ért számomra a legtöbbet. Tudom, hogy nagyon erős karakter, de hihetetlenül nagyképű is, ezért nagyon bírom azokat a képregényeket, mikor elverik. :D
Loki hatalma már teljesen más: egyetlen újmozdulattal felülírni 3 őr programozását, ez nem semmi.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése