HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (101/267) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Április 07., 11:28:34 --- Köszi a kozmikus Pók sztorit! Volt itt minden, mint a bucsúban: Shaw, Graviton, Loki, csak Pókfej saját ellenségei közül senki :) (soha nem tudtam, hogy az ilyen sztoriknál van -e hátsó szándék az alkotókban, arra nézve, hogy reklámozzák a többi kiadványukat.). 
 Tetszett a rész, főleg hogy Peter megint az akaratereje - na meg az enigma-erő :) - segítségével győzött. 
 :worship: :worship: :worship:

--- Idézet vége ---
Ez itt konkrétan az Acts of Vengeance esemény idejére tehető sztori, amikor is a Marvel univerzum főgonoszai kitalálták, hogy ellenfeleket cserélnek, hátha úgy többre mennek utált hőseikkel. Magneto, Shaw, Fátum, a Vezér, mind szépen összedolgoztak. Pontosabban egymás helyett...

pavel:
Nagyon köszönöm én is a Kozmikus Pókot. Régóta várok rá. :worship:
Bízom benne, hogy lesznek még ilyen hiánypótló részek.

Galamb:
 Köszi a kozmikus Pók sztorit! Volt itt minden, mint a bucsúban: Shaw, Graviton, Loki, csak Pókfej saját ellenségei közül senki :) (soha nem tudtam, hogy az ilyen sztoriknál van -e hátsó szándék az alkotókban, arra nézve, hogy reklámozzák a többi kiadványukat.). 
 Tetszett a rész, főleg hogy Peter megint az akaratereje - na meg az enigma-erő :) - segítségével győzött. 
 :worship: :worship: :worship:

Nulladikalany:
Szegény póki... Remélem ennyi idő alatt azért kiheverte ezt a traumát.. Vagy 10 percig röhögtem. Sose tünt fel ez a képen. Vagy gyerekként nem erre aszociáltam.

gapap:
Bevallom ez eszembe sem jutott erről a képről se akkor 15 évesen (tényleg, de vén vagyok), se most. Köszi az új részt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése