HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
talgaby:
Nem, nincs felcserélve. Romita segített a cselekmény kialakításában, illetve szabadkézi vázlatokat skiccelt fel, amiket aztán Mooney megrajzolt és kihúzott, meg talán még színezett is.
Olyan ASM, aminek tényleg az idősebb Romita készítette a ceruzarajzait, meglepően kevés van, viszont rengeteg olyan, ahol így, az előkészítési fázisban segédkezett, majd aztán valaki az ő stílusában elkészítette (csak itt feltüntették mindig a valódi rajzolót, nem az volt, mint Bob Kane-nél anno).
SithLord:
Üdv! Köszi a Pókember 75.számát,talgaby,kimre! :worship: :worship:
Nagyon szeretem ezeket a régi pók történeteket.A múltkori számban csodálkoztam,hogy Markó felülkerekedett Peteren.De most elmagyarázta hálószövő barátunk,hogy miért is cselekedett így.No,Ezüstsörény jól megjárta.Szerintem nem számolt ezzel a lehetőséggel.Connors dokinak talán nem a legjobbkor jött elő az allteregója.Ámbár,ha a családról van szó..,persze,ha nem tudja kellően kontrolláni a kettős személyiségét.De most a Gyík is tudatában volt,hogy veszélyben van a felesége és a fia.Remélem folytatjátok ezeket a régi részeket!
És egy pici szőrszállhasogatás;a kredit oldalon,mintha az illusztráló és az ötletgazda fel lenne cserélve,nem? John Romita kiváló Pókember rajzoló,mint később a fia is junior Romita.De lehet,hogy tévedek,akkor bocsánat!
takipepe:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Július 02., 08:10:18 ---Á, dehogy. Majd jóóóóval később. Olyan négy és fél évtizeddel később. Sőt, közte lesz olyan szakasz, amikor meg úgy tűnik majd, hogy végleg megszabadult a Gyíktól.
--- Idézet vége ---
zsír ;D megszabadulni meg úgy se tud tőle mert DNS szinten épült be a szervezetébe
talgaby:
Á, dehogy. Majd jóóóóval később. Olyan négy és fél évtizeddel később. Sőt, közte lesz olyan szakasz, amikor meg úgy tűnik majd, hogy végleg megszabadult a Gyíktól.
takipepe:
Köszi a legutóbbi részt. Szegény Ezüstsörény, meg kapta... ezek szerint Dr. Connors végleg most már a gyík marad?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése