HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (94/267) > >>

garrido:
Tőlem is jöhetnek a Pókemberek akár napi szinten is.  ;D
A legjobban a Zöld Manós és a Vészmanós részeket szeretem, de már így is rengeteg kedvenc rész megjelent itt-ott.

Deadly Foes Of Spider-Man minire van-e kilátás valaha?

talgaby:
Azért, mert Pókember az, ami Magyarországon a csapból is folyik, ha külföldi képregényről van szó, és sokaknak, pláne a hazai Marvel-zombiknak kicsit már elegük van belőle.
Amiben mondjuk szerintem van igazság, de amit most mi csinálunk, az egyrészt egy olyan archiválás, amivel már legalább hat éve adós a képregényes underground (Semic-féle első sorozat digitalizálása); másrészt meg a nagyon korai ASM-ek valahol kicsit személyes szívügyem (ebben a kategóriában csak a Lee-Kirby F4-eket tartom fontosabbnak megismertetni az emberekkel).

takipepe:
írtátok, hogy sokan panaszkodnak, hogy mostanában sok Pókember van honosítva és hogy létezik más is... Kérdem én miért baj, ha sok Pókember van betéve? Engem és még sok rajongót itt szerintem cseppet sem zavar. Főleg ha ilyen régi rajzolású klasszikusról van szó mint ez a legutóbbi is. Köszi és még ilyet.

talgaby:
Semmi gond. Sok olyan képregényes tény van, ami általánosságban tévhit, ilyen az is (nem csak itthon, az USA-ban is), hogy az idősebb Romita rengeteg Pókembert rajzolt.

SithLord:
Értem,akkor tévedtem.Köszönöm a felvilágosítást! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése