HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (52/267) > >>

Skiyoker:
Először is egy nagy hip-hip HURRÁ! -a visszatéréshez.

A Sable-sztoriról: Nehéz komolyan venni az olyan nácikat, akik egy rogyadozó raktárból akarnak saját államot venni. Oké, hogy bujkálnak, de ennyiből a morlockok alagútjába is befészkelhették volna magukat. Homokember meg vagy ennyire feledékeny vagy Sable annyira megfizette, hogy még egy csípősebb megjegyzést sem tett hősünkre, fura. MJ döntése kiszámítható volt, nem? Peter ötlete viszont tényleg meglepően hatott.

A Karma-sztoriról: Érdekes darab volt, így legalább már érthető hogy került Shan az Új Mutánsok közé. Kíváncsi lennék, Nguyen bácsi hogy szedte meg ennyire magát és most elvonatkoztatnék a bevándorlók körüli előítéletektől.

turkia:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2015. Május 28., 18:34:49 ---Felnőtt fejjel teljesen másképp étékelem ezt a füzetet, főleg amióta lefolytattam pár éve a párommal egy úgyanilyen beszélgetést és szétmentünk, mert rohadtul nem illettek össze az életcéljaink. :headscratch:

--- Idézet vége ---

Eeegen, az elég kínos. Még egyetem körül nekem is volt egy -fogjuk rá- hasonló helyzetem. Aztán talán pont ezért minden jól alakult, szóval azt a kellemetlenséget AKKOR meg kellett élni.

A nyúlemberről meg annyit: gyerekek, tegyük a kezünket a szívünkre... sztem majd mind rejtőzködnénk, ha így, egyik napról a másikra lennénk szupererősek, meg gyorsak. Az is igaz, hogy elég erős lenne a kísértés arra, hogy megpattintson az ember egy pénzszállítót (senkinek nem ártva persze) és örökre visszavonuljon, a képességeket titkolva. :dc-flash:

Skiyoker:
Ebben van igazság, de akkor inkább civilben kellene nyomnia, mint Rozsomák, mert nincs az a menő cucc és név, amit el tudnék képzelni (kivéve a Vérnyulat, de az meg túl vámpíros). A paródia elem meg nekem is leesett, csak inkább külön karakterként kezelem.

Feast4:

--- Idézetet írta: Bruce Skiyoker - 2015. Május 28., 12:16:34 ---Én is köszönöm Pókfej kansasi kiruccanását, Cassady esete szerintem inkább szomorú, mint vicces. Nem ő az egyetlen, akinek nem menő képességek jutottak (pl. Varangy). Ők azok akik inkább szégyenkeznek és eltitkolják, mert ha kiderülne, valószínűleg körberöhögnék őket, ahelyett, hogy tisztelnék és megbecsülnék őket.

--- Idézet vége ---

Annyira nem ciki ha belegondolsz. Pokoli erős lábad van, amivel szétrúgod a betonfalat és kiszúrod ha valaki figyel. Ez még jó is lehet. Felveszetl valami menő ruhát és valami tuti név Betonlábfej, vagy Rúgójancsi vagy ilyesmi és had szóljon. Az tény, hogy nem híresztelném honnan van az erőm. Mutáns vagyok kész! :lol: A ciki az lenne, ha neki is kijön a mutációs betegsége mint Pókembernek  csak ő nem humanoid pókká, hanem egy humanodi nyuszivá változik. Na az cink! :lol:
Amúgy meg a karakter egy az egybe Pókember karikatúrája, ahogy az erejét szerezte, ahogy rejtőzködik család stb. És úgye a gyávaság a végén és, hogy pont egy nyúl se véletlen.

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Május 27., 08:55:48 ---Parkernek felajánlanak egy jó kis kansasi melót, persze MJ nem akar mozdulni a betondzsungel New York-ból. Pff.

--- Idézet vége ---

Felnőtt fejjel teljesen másképp étékelem ezt a füzetet, főleg amióta lefolytattam pár éve a párommal egy úgyanilyen beszélgetést és szétmentünk, mert rohadtul nem illettek össze az életcéljaink. :headscratch:

Skiyoker:
Én is köszönöm Pókfej kansasi kiruccanását, Cassady esete szerintem inkább szomorú, mint vicces. Nem ő az egyetlen, akinek nem menő képességek jutottak (pl. Varangy). Ők azok akik inkább szégyenkeznek és eltitkolják, mert ha kiderülne, valószínűleg körberöhögnék őket, ahelyett, hogy tisztelnék és megbecsülnék őket.

A Karma sztoriról meg majd akkor, ha a végére értünk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése