HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (53/267) > >>

turkia:
Köszönet a Csodálatos Pókember 72. számáért!
Gyerekkoromban is viccesnek tartottam ezt a Cassady gyereket. Megharap egy radioaktív nyúl... :rolleyes: Ez annyira gyermeteg, hogy szerintem a nyílt önirónia miatt került bele. Szeretem, ha valaki tud magán nevetni. Ezért csípem pl. Hulk Hogan-t.
Parkernek felajánlanak egy jó kis kansasi melót, persze MJ nem akar mozdulni a betondzsungel New York-ból. Pff.
Második történet a "jó kis" Karma... hát azt már '95-ben se tudtam végigolvasni.  :lol:

Sepi:
Ráadásul az univerzum minden pontján.  ;D

--- Idézetet írta: talgaby - 2015. Május 13., 18:40:45 ---A magyar később jött be, amikor a TOHotMU-k összeállításánál valaki ránézett végre egy atlaszra.

--- Idézet vége ---
Biztos a magyar hódítók vitték be oda, amikor megtámadták Latvériát.  ;D

turkia:
 :D Ez jó az összes amerikai sci-fiben is. Valahogy mindenki ért angolul.  :D

talgaby:
A magyar később jött be, amikor a TOHotMU-k összeállításánál valaki ránézett végre egy atlaszra. Sokáig egy fura német volt a helyi nyelv, és a latvériai még mindig olyasmi. Angol csak azért, hogy megmagyarázzák, miért tudtak Reedék mindig olyan kedélyesen eltársalogni mindenkivel. :D

turkia:

Akkor lehet, hogy különbözően írják az egyes források. A Wikipédián  legalábbis ez van:
"Languages: German, Hungarian, English, Latverian (local dialect, derivative of Hungarian), Romany"
A marvel.wikia-n meg a fentiek az angol nélkül.

Mondjuk a demográfiai adatok ecsetelésénél tényleg szembeötlő, hogy fogalmuk sincs a valódi viszonyokról. Olyanokat olvastam, komolyan mondom, a robothadsereg kevésbé utópisztikus.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése