HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
kihaeennem:
Venom: Lethal Protector #01:
A rajzok szépek, Mark Bagley stílusa mindig is bejött. Kommersz, de pont ezt szeretem benne .
Pókember vendégszereplésének is örültem, feldobta a sztorit.
Venom vicces.
Mikor az elején megmenti a csajt, az nagyon kemény...
"Kézcsókom"
Az is kifezetetten jópofa, mikor Brock azon elmélkedik, forduljon-e az apjához segítségért. Aztán meg hidegvérű szörnyetegnek titulálja
Azért vannak itt durva dolgok is! A 'hűdegonosz' ráküldi a 'hiper-szuper bányászizéit' a föld alatt lakó hajléktalanokra?
És a végén visszaesnek az időben?
Háát, mindjárt neki is esek a folytatásnak, kíváncsi vagyok, mit hoztak ki ebből a maszlagból...
A beírás rendben van, bár nekem a 'venomos-font' nem jön be annyira, néhány helyen olyan furcsának tűnik... Végülis azért nem rossz. Észrevettem ám, hogy a szállodában található 'tilos-lista' is magyarul van!
A fordítás is rendben van, egy helyen találtam egy elírást, de az sem biztos, hogy az ( toligathatnánk ).
Mikor Peter a telefonba azt mondja MJ-ne, "özikém", az vicces. My dear deer...
Úgy érzem, ezt a sorozatot sem kell túl komolyan venni, félig-meddig ez is paródia. Eddig kellemes volt.
Venom: Lethal Protector #02:
Lassan tisztulnak a dolgok, már ami az időben való visszaesésre vonatkozik, de ez a föld alatti titkos város azért nem túl eredeti...Meg hár akkor ezek nem is igazi hajléktalanok. Inkább csak kívülállók. Az lett volna furcsa, ha befogadják Brokit. Azért van egy előélete, meg kell adni...
Peter sem teljesen százas...beállít Eddie faterjához civilben, s mikor az rávágja az ajtót, visszatér pókruhában. Hm...kicsit sem feltűnő!
A történet alakulgat. Olvastam rengeteg rosszabbat is. Meg azért vannak itt jó dolgok is. Bagley nagyon állat Venomot rajzol. És vannak jópofa dolgai, mint például az, mikor Venom rendőrré alakul, és a sapkáján a jélvény helyett egy póklogo van. Aztán a 'meghallgatáson' a pólójának a nyaka is ötletes. De az a kedvencem, mikor mászik a plafonon, és a szájából szivárgó slejm meg folyik az arcára...
A fordítás és a beírás rendben van. Pozitívum, hogy szép nagy a betűk mérete, így legalább nem folyik ki a szemem olvasás közben.
szam:
--- Idézet ---Fordítás: állat, mint eddig mindig!
--- Idézet vége ---
Hallod VTomi?
--- Idézet ---Beírás: nekem nagyon tetszett, sokkal jobban mint az előző két rész...
--- Idézet vége ---
Köszönöm-köszönöm...a 15. oldalon észrevetted a Hírharsona, és alatta a háttér magyarítását?
--- Idézet ---a borítón miért kellett az "Ítélőszék" szónak kicsúsznia a keretéből? Ez így volt eredetin? nagyon furának látszik...
--- Idézet vége ---
Így volt az eredetiben is...bár kétségtelen, hogy ott jobban nézett ki....
Viszont ami szerintem jól sikerült, az az uccsó oldalon a következő rész beharangozója.
kaine:
Ha jól emlékszem az utolsó 3 részt már Ron Lim rajzolta.
szpÁDÁMen:
Kcsit olyan furán érzem magam, mert egy jó hosszú véleményt akartam írni otthon, de minbdig elnapoltam és semmi nem lett belőle. Rögtönöznék valamit:
Sztori: szerintem egész jó, most azért kevesebb uncsi rész volt benne, mint az előző kettőben, határozottan akciódúúsabb.
Rajz: én még mindig a Bagley-fanek közé tartozom a maga hibáival meg a pozitív dolgokkal nekem úgy ahogy van, tetszik. Amúgy még mindig hülyén néz ki Venom ultraizmos lába szvsz.
Fordítás: állat, mint eddig mindig!
Beírás: nekem nagyon tetszett, sokkal jobban mint az előző két rész... Ami még így, 1,5 hét után is rémlik, hogy nem értem, a borítón miért kellett az "Ítélőszék" szónak kicsúsznia a keretéből? Ez így volt eredetin? nagyon furának látszik... Amúgy a borító is nagyon über lett. "Korrekt." (Azért idézőjel, mert kihaeennem szokta írni )
szam:
--- Idézet ---Kicsit sok ez az 1000-szer ellőt poén, hogy addig szövegelnek, amíg a szimbióta helyrejön. Igazán tanulhatnának egy kicsit a hibáikból vagy az írók kitalálhattak volna valami mást.
--- Idézet vége ---
Na ja...nekem is feltűnt más ez az idők során...hiába...senki nem akarja kihagyni a lehetőséget, hogy feltárja tetteinek mozgatórugóit...mennyivel 1szerűbb lenne, ha csak annyit mondanának, mint a címszereplő A Megtorló kiirtja a Marvel univerzumot c. one-shotban Pókembernek, amikor az azt kérdezi, hogy miért? "Mert valakivel el kellett kezdenem."
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése